Shapewear

Populære filtre
634 varer

Giv dig selv den perfekte silhuet med shapewear, der er med til at forme dine naturlige kurver på flotteste vis. Under kjolen og til andre outfits er det et dejligt tilbehør til garderoben, der kan gøre, at tøjet sidder meget bedre. Kollektionen byder på det nyeste og mest trendy inden for denne type undertøj.

Shapewear - den smukke silhuet

Vores kroppe er flotte, men når vi skal have noget bestemt tøj på eller der er en situation, hvor vi ønsker at vores outfit skal sidde helt perfekt, så er undertøj, der former, en hjælp. Skal vi tage os bedst ud i et givent outfit, så kan det give lidt ekstra selvtillid at have noget inden under, der sikrer, at outfittet bliver ved med at sidde rigtigt - særligt når tøjet er tætsiddende. Det kan gøre sig gældende under en kjole og nederdel, såvel som en skjorte eller bluse. Stoffet i denne type shapewear kan strække sig og sidder tæt uden at være ubehageligt. Det virker udglattende, men bevare dine naturlige kurver.

Fremhæv dine kurver

Denne kollektion byder på forskellige former for shapewear, der egner sig til forskellige outfits og behov. Nogle af disse er trusser, der strækker sig op omkring maven, hvor de kan være med til at vise din flotte talje frem. Har du behov for ekstra støtte kan en BH fra denne kollektion være det helt rette. Modellerne, der dækker både talje, mave og hofter er rigtig gode at have på under en kjole. Denne type model bevarer dine kurver smukt under en tætsiddende kjole uden, det kan ses. Det er også en god måde at undgå at trussekanten og BH’en er synlig. De længere modeller fås med og uden ben, alt efter hvad du foretrækker.

Inspiration