For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.
Ure

Digital ure til damer

Pris
949
949
5095
5095
krkr
Størrelse
Teknologi

28 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
SPARTAN SPORT BLACK - Digitalure - black SPARTAN TRAINER WRIST HR - Digitalure - steel SPARTAN SPORT WHR BARO - Digitalure - amber ALTA HR - Digitalure - blue gray

Fuldend din stil med fede digital dameure. Et ur er en unik form for accessory. Det er en fed modegenstand tilsat en masse forskellige funktioner. Særligt digitaluret, for ikke nok med, at det viser dig tiden når du kaster blot et enkelt blik ned på det - det kan meget mere end det. De fleste af de nyere digital dameure er nemlig spækket til randen med funktioner som alarm, stopur, datovisning, pulsmåler og meget mere. Dog er det langt fra alle modeller, der er så spækkede med funktioner. Nogle af urmagerne har nemlig valgt at gå i den modsatte grøft, og skabe en række ure, der er holdt simple og minimalistiske. Ligesom et gammeldags ur - bare digitalt. Det kan være svært at vælg, for de to urtyper har hver deres charme og fordele.

Digital dameure - Hippe ure i tidens ånd

Vi lever i en digital tidsalder, så følg med tidens tendenser, og anskaf dig et af de fede digital dameure! Der er en masse at vælge imellem, både stilistisk og funktionsmæssigt, så der er sikkert også en model, der passer til dig. Vælger du udelukkende baseret på mode og visuel æstetik, er et af de simplere ure som for eksempel All Black fra Nixon måske at foretrække. Dyrker du en aktiv livsstil, kan du måske gøre gavn af de mange funktioner, som for eksempel Timex-modellerne har at byde på. Uanset din smag og dit formål med uret, så kan du sikkert finde et, der passer til dig lige her på siden. På Zalando.dk er vi nemlig vilde med de smarte ure, og derfor har vi samlet et skarpt sortiment lige her på siden.