Jakker & blazere til dame

Populære filtre
98 varer
niquams
niquams
niquams·
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Er du på udkig efter en jakke du kan hive frem af skabet sæson efter sæson? Så kan du finde den i kollektionen af adidas Originals damejakker. De tre striber langs ærmerne og det klassiske logo pryder år efter år det danske gadebillede.

Den fantastiske casual stil med det sporty twist der har kendetegnet adidas Originals i en årrække lever i bedste velgående. Og trods de mange år på bagen, formår de hele tiden at udvikle deres look med vovede mønstre og nye farvesammensætninger. Mangler du en jakke der kan matche din sprudlende personlighed, så har du muligheden her.

Casual – men aldrig kedeligt

Er du også vild med den casual stil? Og vil du have en jakke der er stilsikker uden at blive kedelig? Så vil du elske udvalget af adidas Originals damejakker! Med det klassiske logo får du deres retro designs med moderne snit og detaljer. Hvad end du er til de rolige og mørke farver eller elsker de spraglede farver og mønstre, så kan du finde det her i udvalget.

Det brede udvalg af adidas Originals damejakker gør, at du kan finde lige den jakke der passer ind i din garderobe. Mangler du noget farve til hverdag kan en lækker blå eller rød jakke være lige det der skal til.

Holder du derimod din garderobe i de mørke farver, har adidas Originals også flere varianter til din stil. Hop i en af deres sorte jakker med et mønster og du vil sammen med dine sorte sneakers og bukser få en gennemført stil – med et unikt twist.

Du kan her på Zalando.dk finde alle de lækre damejakker fra adidas Originals. Klik dig rundt i udvalget og se om du kan nøjes med at finde én der passer til dit look!