Jakker & blazere til dame

Populære filtre
206 varer
niquams
niquams
niquams·
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det startede med sportstøj, men har siden udviklet sig til meget mere end det. De tre velkendte striber der pryder adidas' logo er nu blevet en ligeså stor del af hverdagsgarderoben. Med adidas damejakker får du den perfekte kombination af sporty og mode, som perfekt afspejler din aktive livsstil.

Det tyske brand er samtidig opdelt i forskellige kollektioner, så der er noget til enhver. Uanset om det er til sport eller hverdag, så kan du med deres kollektioner fra adidas Originals eller adidas Performance finde lige det du mangler! Og med den velkendte sans for kvalitet er du sikker på, at hver eneste syning sidder præcis som den skal.

Cool og laidback stil

Fremhæv din sporty stil til enhver lejlighed med adidas damejakker. Med et bredt udvalg af farver og designs, så findes der en jakke der kan passe lige ind i din stil. Blandt udvalget finder du selvfølgelig klassikeren med de tre striber løbende ned af ærmerne – nu også med lækre farver og fornyede designs.

Hop i et par træningsbukser og en adidas træningsjakke i spraglet mønster – så er du klar til cykelturen ned til fitnesscenteret. Skal du bruge en jakke til hverdag, kan du også finde lækre jakker i de sporty designs. Vil du understrege den casual stil, kan du sammen med din jakke hoppe i et par lækre sneakers i livlige farver.

Kollektionen af adidas damejakker indeholder samtidig jakker til enhver årstid, så du kan få lige den jakke passer til vejret. Du kan få alt fra de varme vinterjakker og hardshell-jakker til overgangsjakker og veste. På den måde kan du blive klædt ordentligt på til alle aktiviteter – uanset årstiden.

Mener du også at mode, sport og kvalitet skal gå hånd i hånd – så vil dette udvalg af jakker fra adidas passe perfekt ind i din garderobe. Klik dig rundt her på Zalando.dk og se hele udvalget.