Tøj
Kjoler
Jakker
Lette jakker
Læderjakker
Denimjakker
Blazere
Kapper
Veste
Fleecejakker
Træningstrøjer
Vinterjakker
Dunjakker
Frakker
Sweatere & strik
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Undertøj
Strømper
Badetøj
Størrelse
Mærke
Sportsgrene
Pris
Farve
Ærmelængde
3 varer
Sorter efter:

Nu er det tid til at stifte bekendtskab med det verdenskendte Icepeak! De klæder dig på til hverdagens strabadser og til dine sportsudfoldelser. Her finder du et lækkert udvalg af Icepeak damejakker, som kan være med til at klæde dig fashionabelt på!

Icepeak giver dig sporty styles, som vil sætte fart på dit hverdagslook. Det er de lækreste dunjakker, som du kan finde i dette sortiment, der helt sikkert vil holde vinterkulden på behørig afstand. Du finder også en lang række andre lækre styles, som du nemt og hurtigt vil kunne finde plads til i din stil.

Icepeak giver dig praktiske og lækre jakker

De praktiske Icepeak damejakker er svære at komme uden om, hvis du shopper efter en ny jakke. Du finder et væld af lækre designs fra dette mærke, som alle sætter komfort og funktionalitet højt på listen, uden at glemme det lækre look.

Det er en overflod af innovative materialer, som er med til at skærme dig imod vinterkulden og de stive efterårsvinde. Vælg en af de sporty dunjakker i en lækker farve, der sammen med et par lækre sneakers vil give dig et lækkert og tilbagelænet look.

Icepeak har sans for detaljen og det kan du også se i deres udvalg af Icepeak damejakker, der i den grad emmer af de lækre detaljer og upåklagelige snit. Nogle jakker kan forekomme lidt firkantede, men Icepeak formår at forme dem, så dine feminine former bliver fremhævet.

Lad Icepeak damejakker være det bærende element i dit look. Her finder du både regnjakker, vindjakker, outdoor jakker, vinterjakker og meget, meget mere! Zalando.dk hjælper dig med at forberede din stil på det ustadige danske vejr.