Teva sandaler til damer, herrer og børn

Populære filtre
87 varer

Teva sandaler til damer, herrer, børn og til sunde fødder

Teva, eller i hvert fald sandalen, som startede det hele, opstod ved et tilfælde i amerikanske Grand Canyon tilbage i 1982, hvor en rafting-guide, Mark Thatcher, havde observeret, at der ikke fandtes smart fodtøj til aktiviteter på floden.

Sneakers blev for tunge og var for længe om at tørre, og flip-flops faldt for nemt af og forsvandt. Men Mark fandt på at binde et stykke nylon om anklen, og så blev de siddende. Han tog patent og fik en aftale om produktion af de nye sandaler.

Inden for knapt to år, i 1984, blev sandalerne et modehit blandt unge amerikanere, og efterspørgslen steg eksplosivt. Dette førte til, at producenten forsøgte at hævde opfindelsen som deres, men det lykkedes Mark at bevise det modsatte, og han startede Teva.

Hele familien kan i dag benytte Teva fodtøj til specielt udelivet

Teva har gennem årene ikke hvilet på laurbærrene men har løbende videreudviklet deres oprindelige ide og design, så at de i dag fremstår i et bredt udvalg af designs, der er tilpasset hele familien og forskellige ønsker til design.

Man har også optimeret komforten og holdbarheden, så det er en sandal, man kan gå med i længere tid, og som man kan have glæde af længe.

Man har også udviklet og inkorporeret teknikker, som skal reducere eventuelle lugtgener og bakterieopblomstring, som ellers hurtigt kan opstå i fodtøj, der typisk benyttes i varmt vejr og nær eller i vand eller ved høj luftfugtighed.

Et populært fodtøj efter mere end 30 år

Teva-sandalerne til damer, herrer og børn er et populært valg blandt mange, og med sine mange praktiske og behagelige funktioner og detaljer er det ikke svært se hvorfor. Remmene har man eksempelvis arbejdet med at gøre behagelige, ligesom indersålen også er udviklet for mere aflastning og bedre komfort.

Man er også begyndt at bruge genbrugte materialer i nogle af modellerne, efterhånden som flere og flere af materialerne bliver tilgængelige, og man får udviklet disse og deres anvendelsesmåder. Hermed forsøger man atat nedsætte CO2-udledningen og forbedre verden omkring os.

Genbrugte materialer har den positive sidegevinst, at det reducerer mængden af affald, som ellers risikerer bare at blive brændt eller ende på lossepladser eller endnu være at ende som affald i den frie natur. Dermed er der en dobbelt gevinst ved Teva-sandaler til damer, herrer og børn, når du vælger en af de bæredygtige modeller.