Populære filtre
382 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Bianco sko – et væld af muligheder til mænd og kvinder

Bianco er et dansk skomærke, der giver dig et væld af muligheder for at finde sko, der passer til både damer og herrer. Her er sko til enhver smag og lejlighed. Med rod i en dansk tradition for at designe komfortabelt fodtøj.

Lige meget hvad du leder efter, vil du derfor med sikkerhed finde noget, der passer til lige din smag eller den lejlighed, du skal bruge det til, hvad enten det er praktisk fodtøj til hverdag eller elegante sko til en festlig lejlighed.

Bianco sko - smart fodtøj til mænd i alle aldre

Leder du efter et par afslappede sneakers til hverdagen, et par formelle sko til når du skal se rigtig stilet ud eller et par gode støvler til den kølige del af året, så har Bianco det.

Og specielt støvler er noget, Bianco er gode til at fremstille: Især kortskaftede, praktiske og bekvemme snørestøvler og støvletter, der passer rigtig godt til den kølige tid af året. Her har du mange varianter at vælge imellem fra snørestøvler inspireret af hiking og militært fodtøj til mere urbane chelsea boots, der er lette at få på i en fart med de praktiske elastikpaneler i siden.

En anden af Biancos styles er den afslappede sneaker i skind. Dette er ikke bare en gammeldags ”gummisko” men et minimalistisk produkt i glat læder, der passer til såvel et par jeans som til et jakkesæt. En vidunderlig hybrid af den klassiske herresko og en laid-back stil fra sneakers.

Bianco til damer – et væld af muligheder

Hvad skal du have på: Støvler, højhælede eller måske bare et par sandaler eller espadrillos til ferien? Biancos sko spænder over en lang række stilarter, og du kan så at sige begynde dagen i et par hjemmesko fra Bianco, tage et par hverdagssko på til arbejde, skifte til sportssko, når du skal motionere bagefter og tage et par højhælede sko på til festen om aftenen – alt sammen fra samme mærke.

Især er der mange muligheder, når det kommer til at finde de rigtige støvler og det gælder både damer såvel som herrer. Du kan finde både langskaftede, traditionelle støvler eller kortskaftede støvletter både i praktiske hverdagsversioner med plateausål såvel som sylespidse stillethæle til de bonede gulve.

Også inden for damesko er der megte at vælge mellem. Du kan få klassiske pumps til kontoret eller mere sandalagtige højhælede sko, der passer fint til sommerbrug eller formelle lejligheder. Valget er dit.

Til fritiden, hvor du bare har brug for at slappe af, har Bianco alt fra hjemmesko, sommersko i læder eller sneakers, som lige er til at stikke fusserne i.