Damesko

Populære filtre
53 varer

Fødderne sidder godt med Pavement damesko som disse

Pavement betyder naturligvis fortov, det er vel ikke en helt dårlig start, når det handler om fodtøj. Her er tale om en dansk virksomhed, som designer sko med stærk nordisk inspiration og kvalitet, fremstillet af udvalgte producenter i Spanien og Portugal.

Alle designs er håndlavede med stor respekt for de enkelte materialer og fokus på den perfekte pasform, og er et udtryk for foreningen af ønsket om godt arbejde og unikke detaljer, så du ender med en lækker og flot sko, som lige er lidt ud over det sædvanlige.

Pavement damesko følger hele tiden tidens trends og er med til at diktere den. Her får du mulighed for at finde sko som passer årstidens stil, samtidigt som de er tilpasset årstidernes omskiftelige vejr på vores breddegrader. En ekstra bonus er den fine pasform, som gør det muligt gå med skoene på en hel dag uden trætte fødder.

Praktisk, pænt eller lidt bulky, så er det Pavement sko

Pavement har sko til en bred vifte af styles. Om det er praktiske sandaler, træsko eller støvler, så er der muligheder fra Pavement damesko at vælge mellem. Vil du have noget sødt og feminint, så har Pavement da også det. Endda som passer perfekt med det særlige skandinaviske look, trods deres sydlandske oprindelse, rent fremstillingsmæssigt.

Er du mere til de mere bulky, måske lidt mere maskuline, mere bastante sko, så har Pavement sandelig også noget til dig. Det kan være et par fede snørrestøvler, som stadig også emmer af noget feminint, eller mere klassiske støvler med en god sål.

Det er heller ikke utænkeligt du finder lige de rigtige sandaler til den nye sommerkjole, i det store sortiment af sko fra mærket her hos Zalando.

Dansk og bæredygtigt

Naturligvis er tankerne og idéerne om bæredygtighed også nået til Pavement damesko, så du her finder sko fremstillet af miljøcertificeret læder, hvor man har anvendt nye teknikker for at undgår skadelige stoffet der kan skade vores natur, og i sidste ende også os selv.

Det er også et spørgsmål om at sænke mængden af vand, der kræves til produktionen af de råvarer man benytter i skoene. Tørke er efterhånden blevet et udbredt problem. På denne måde bidrager man til at situationen på sigt kan forbedres igen.

Dermed kan du med god samvittighed stille fødderne i et par Pavement sko, godt, dansk design udført af erfarne og dygtige producenter i Spanien og Portugal, så varerne heller ikke rejser jorden rundt for at nå til dig.