Mode online

Populære filtre

Det gode håndværk er ANGULUS' DNA

Danske ANGULUS har givet god støtte til fødder af alle størrelser siden 1904. De fortsætter med at innovere skotøjsmarkedet med deres modeller, der kombinerer det praktiske og stilrene med fodformet komfort.

Kvalitet — mission accomplished!

ANGULUS laver sko, der er baseret på godt håndværk, som det er blevet udført i hundredvis af år. Ved første øjekast er det tydeligt, at skoene er beregnet til at blive brugt, og helst dagligt. Det er nemlig sko designet til hverdagen med alt, hvad den indeholder af strabadser og overraskelser. Skoenes udformning bidrager således til at holde din krop i god form.

Det hjælper på humøret, når ens fødder er glade. Og det giver et smil på læben, når man føler sig frisk på fødderne efter en lang arbejdsdag eller en nat i byen. ANGULUS har en klar mission for øje: De vil give dig et godt, fodformet grundlag at gå på. 

Fodformede sko giver dig både et højt niveau af komfort, samt fuld bevægelighed. Skoene giver støtte til hele foden og anklen, samtidig med de giver dig et godt underlag at gå på. Vi kan vist godt blive enige om, at god skokomfort er med til at holde hele kroppen sund og i balance. Går man forkert, forplanter det sig op gennem hele kroppen, og det kan være skyld i dårlig ryg, hovedpine og ømme muskler. Sko, der er beregnet til at støtte fodens naturlige form, er således et skridt på vejen til at give dig en gladere hverdag.

Alsidige sko til livet og hverdagen

Hvis ANGULUS var et menneske, ville de være en blanding mellem en hiker og et storbymenneske. En person, der tager livet en dag af gangen. Stille og roligt og med masser af overskud. Når basisgarderoben er i orden og velværen i top, er man bedre rustet til at møde livets små dagligdagsproblemer uden stress og jag. 

Det er den indstilling, der gør mærket perfekt til dig, der ikke gider at skifte sko fem gange om dagen. Dig, der er åben overfor livets små eventyr og ikke vil lade dig bremse af dit fodtøj. Dig, der har travlt med alt for mange projekter til at skulle bekymre dig om at få ondt i fødderne. Eller dig, som gerne vil gå direkte fra arbejdspladsen til dansegulvet uden at skulle hjem og skifte sko.

ANGULUS er et mærke, der er tæt forbundet med Skandinaviens særlige sindelag og æstetik. En praktisk og minimalistisk tilgang til tingene, der skærer alt det unødvendige fra, så kun det rene snit står tilbage. Stil er ren og enkel med strømlinede modeller i forskellige farver og materialer, lige fra læder og ruskind til lak og imitationslæder. Ret fedt, synes vi!

Mærket følger tidens trends og har desuden selv stået bag flere hits i årenes løb. Det kan således ikke overraske, at flere af deres modeller er blevet fast inventar på mange danskeres skohylder. Samtidig er de blevet et naturligt go-to, når det er tid til at købe sko til en ny sæson. 

De perfekte arbejdssko

Det minimalistiske snit, som kendetegner ANGULUS' modeller, passer perfekt sammen med den nedtonede og afslappede skandinaviske stil. Sammen med ekstraordinær kvalitet og komfort gør det skoene perfekte at have på på arbejdspladsen, hvor de vil passe godt til ethvert professionelt sæt og til enhver arbejdssituation. 

Du kan desuden forsøge dig med at kombinere mærkets praktiske stil med noget mere sprælsk og farverigt for et elegant og kontrastfyldt look. Uanset hvad, vil du få et par sko eller støvler, der er sikret en plads på favorithylden i entréen. For med glade fødder kan man ikke undgå at elske sine sko.