Sko, tøj og accessories fra Unisa

Filter (1)

310 varer

Dyrk dine fødder! Det er sko, der ikke bare ser virkelig godt ud, men som passer godt på dine fødder hele dagen igennem, så du har lyst til at tage dem på dag efter dag. Unisa har store kollektioner, og man kan finde noget til både hverdag, fritid og fest.

Nye favoritter

Et par enkle, sorte højhælede sko passer perfekt til de fleste outfits og arbejdssituationer, men kan sagtens bruges til kaffeaftalen efter arbejde. Og sålerne er designet specielt til at holde dine fødder kørende hele dagen lang. Det kunne også være den flotte, flade ballerinasko, som er perfekt til en tur ud i sommeren. Skoene er som regel holdt i et enkelt design, der gør det nemt at finde tøj, der matcher de lækre sko, og gør det muligt at bruge dem dag efter dag.

Unisa har komforten i højsædet

Hos Unisa er de to vigtigste elementer den flotte designsko og en super komfort, så man ikke har lyst til at smide sine sko i skabet efter en time. Derfor vil du helt sikkert komme til at elske dine sko, der er udviklet med øje for tidens trends og den gode følelse for dine fødder. På hovedkontoret i Spanien udvikles de nye sko, og bliver kørt gennem en lang række af test på eget laboratorie. Derfor er alle skoene forfinet til at have det perfekte fit, og med det fineste læder fra bl.a. Spanien og Italien er grundlaget det bedste for, at du får maksimal glæde af dine sko fra første dag.

Inspiration