Sneakers til damer

Populære filtre
1.230 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.
infoSponsoreret

Dyrk den ikoniske stil i adidas Originals sneakers til damer

Vi skal efterhånden helt tilbage til starten af det forrige århundrede for at finde det enkle og dog innovative design, som viste sig at blive startskuddet på det i dag berømte og verdensomspændende brand adidas. Det tyske eventyr begyndte nemlig med et simpelt par sportssko, der i 1920’erne med stor omhu blev udviklet og fremstillet af Adi Dassler.

De stærke sneakers var skabt med henblik på at kunne håndtere det ekstra pres og de fysiske udfordringer, som var og stadig er en del af sportens verden. Det var netop dette særlige design, der hurtigt sikrede de første par adidassko en plads på fødderne af alverdens atleter. Kvalitet og udholdenhed har med andre ord altid været vigtige ingredienser, når det kommer til brandets fantastiske kreationer. Det demonstrerer de talrige adidas Originals sneakers til damer på sikker manér gennem deres ikoniske striber og naturligvis formidable design.

adidas Originals sneakers til kvinder, der elsker de sporty striber

Hos Zalando kan du udforske et væld af de utallige adidas Originals sneakers til kvinder, som i løbet af årene har gjort netop fodtøj til en fast og ikonisk del af brandets sortiment. Blandt de stilige modeller vil du støde på mange og vidt forskellige sko, der varierer i form, formål og materialer.

Med det sagt har designet af enhver adidas Originals sine rødder i sportens verden, hvilket har resulteret i et skarpt og urokkeligt fokus på komfort. Uanset modellens look kan du dermed forvente at nyde en støttende og stødabsorberende sål samt en behagelig overdel, der i fællesskab vil beskytte din fod skridt efter skridt.

Gør dine Originals til en del af din originale stil

Læder, tekstil og højtydende sportsmaterialer er blot nogle af de elementer, der indgår i konstruktionen af en adidas Original. Det er derfor ikke overraskende, at de forskellige sneakers leverer sporty, minimalistiske og til tider maximalistiske designs til et hav af fantastiske looks.

Du kan nemlig hoppe i alt lige fra en klassisk hvid high top-model til et par multifarvede sneakers, der emmer af en farverig og futuristisk æstetik. Det er ligeledes derfor, du i udvalget kan finde flere modeller, hvis enten helt enkle eller omvendt meget iøjnefaldende linjer kan passe ideelt til din egen originale stil. adidas Originals er skabt til at være en del af dit outfit, hvad end du har kursen sat mod kontoret, eller du er på vej på boldbanen.