Sko
Pumps
Højhælede
Ballerinaer
Støvletter
Snøresko
Outdoor sko
Hjemmesko
Skotilbehør
Damer

Damesko fra Nike

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Hælform
 • Anledning
 • Kollektion
 • Materiale
 • Skospids
 • For
 • Lukning, lås
 • Nyheder
  490 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 6

  Nike er sportsmode til kvinder når det er bedst. Her mødes sport, mode og innovation på fineste vis, når du trækker i de skønne sko fra et af tidens største brands. Det verdenskendte ikon byder ikke kun på sportssko, men et kunstværk, der løfter din stil til sport og hverdag – hvad enten det er på løbebåndet eller på jobbet.

  Nike sko til damer – forener sport og mode

  Med et mål om at gøre Nike til det foretrukne sportsbrand hos kvinder leverer de sportsmode, der både er funktionel og æstetisk. Alle sportsentusiaster får behovet stillet for sko, der giver resultater. Modellerne er specialdesignet til at klare de fleste udfordringer. Nike sko til damer kan bruges til din foretrukne sportsgren, i fritiden eller til at sætte et sportsligt udtryk på din hverdagsgarderobe. Den store popularitet har resulteret i et bredt sortiment med noget for enhver smag og type. Find din favorit mellem de trendy designs. Kombiner en model i en frisk farve med denimbukser eller leggings og vis hvem du er med det tidløse brand.

  Dynamiske designs der motiverer

  Kollektionerne holder din stil cool og lækker alle sæsoner. Style en sko i en klassisk nuance med en quiltet jakke med for, et par højtaljede bukser, en skjorte og en varm trøje i den kolde tid. Du kan også gå forår og sommer i møde med opsmøgede jeans, en T-shirt, en kort jakke og en skomodel i et unikt print. De lækre Nike sko til damer giver motivation til en aktiv hverdag. Specialudviklede materialer holder dine fødder komfortable, tidløse nuancer sætter en fed kulør på dit look og de dynamiske designs indbyder til en aktiv hverdag. Find motivationen med Nike på Zalando.dk.

  Nike sko til damer til en casual hverdag

  Hvis du er træt af ømme tæer eller blot trænger til at smide de højhælede for en stund, så smyg fødderne ned i et par Nike sko til damer. Det er wellness for fødderne at kunne strække alle tæer ud og samtidig få glæde af de ergonomiske raffinementer, som sålerne indeholder. Hos Nike er alting nemlig designet med komfort og pasform in mente, som skabes ud fra de nyeste teknikker, inspiration fra sponsorerede atleter og innovative tiltag. Mærket er indbegrebet af den nyeste viden fra USA, som med dette kæmpe sportsmærke allerede i 1971 satte landets førerposition på verdenskortet. Nike er enhver modepiges favorit, for mærket sætter dagsordenen med sine trendy looks og effektive detaljer. Derfor hjælper kollektionerne af Nike sko til damer dig med at style dit sportslook op, så du altid ligner det skarpeste skår i fitnesscenteret – endda også, selvom du ikke er i form.

  Nike sko til damer – du vil aldrig vælge andet!

  Fodtøjet er grundelementet ved ethvert sportsoutfit. Derfor gælder det om at vælge sine nye sko med omhu, men det kommer helt af sig selv, når der står Nike på programmet. Kollektionerne af Nike sko til damer er nemlig sikkerheden selv, når du vil have det bedste fodtøj til dine aktiviteter. Med mærkets ekspertise in mente er fødderne altid i trygge hænder, for hvert et par tegnes, designes og fremstilles af eksperter, som også bruger input fra professionelle atleter. Man kunne nævne et hav af kæmpe sportsnavne, men i dag kan du blive din egen stjerne ved at trække i et par Nike sko til damer. Det betyder nemlig, at du kommer perfekt fra start, hvad enten du skal ud at løbe, gå, spille kamp, cykle eller alt muligt andet. Nike er smagfuld og innovativ sportsmode, og derfor må du ikke gå glip af de nyeste kollektioner, som vi altid serverer for dig her på Zalando.