Alle

Sko fra Woden

Filter (1)

66 varer

Skandinaviske sneakers i skarpe looks. Lad dig inspirere af dette udvalg af sko fra Woden, hvor der ikke kun er lagt vægt på en formidabel stil, men også din komfort. Her finder du casual sneakers, som du både kan bruge til hverdag og til arbejde. Woden designer stilede sneakers til både damer og herrer.

Woden sko – lækre sneakers

Woden giver dig en skarp stil, der allerede starter ved fødderne. Deres æstetik er minimalistisk med et øje rettet mod tidens allerhotteste trends. Lad din stil starte ved dit skovalg. Vi er helt vilde med deres sorte sneakers i laklook, der giver et glinsende skær. Lad dem overtage pladsen fra dine klassiske snøresko, der kan være ubehagelige at traske fra møde til møde i på arbejdet. Laklooket giver disse sneakers et elegant look, som du nemt kan bære til et par chinos og en skjorte med opsmøgede ærmer. Udvalget byder dig også på helt casual sneakers, der er formidable i hverdagen.

Sko med unikke detaljer

Det sporty look er populært, og her spiller de rette sneakers en stor rolle. Dyk ned i det lækre udvalg af Woden sko, hvor der er fokus på form og funktion. Du finder skoene i et væld af farver og nuancer. De metalliske farver, som sølv og bronze, er et sikkert hit til den trendy kvinde, og giver dit look en smart detalje. Smid de sølvfarvede sneakers på til en hvid cowboyjakke udover din sommerkjole, og du er klar til at indtage solens stråler. Til herrerne er de sorte sneakers en evig klassiker, som altid er nemme at hoppe i, men de grønne nuancer har virkelig taget i trenden denne sæson. Style dem med et par lyse opsmøgede jeans og en matchende cap.