Sneakers til damer

Populære filtre
403 varer

Nike sneakers til damer, som vil fremad

I 1979 vendte Nike op og ned på sneaker-markedet, da de sendte første generation af deres ikoniske Nike Air på markedet. Denne sko skulle blive den første af mange, hvor Nike ved hjælp af innovation og design-flair udfordrer, hvad vi kender som en performancedygtig sneaker.

Hos Zalando har vi samlet et stort udvalg af Nike sneakers til damer. Du finder både de tekniske modeller designet til specifikke bevægelsesformer og også de ultrakomfortable og stilrene hverdagssneaks, der giver ethvert look en stilren og urban kant.

Brandet har siden grundlæggelsen været first-movers, når det kommer til designs af sprøde sneakers. Deres enorme bagkatalog og nye takes på oprindelige designs vidner om et indgående kendskab til både mode og sports wear.

Damesneakers fra Nike til alle anledninger

En sneak er ikke længere kun en sko, du finder i sportshaller og træningscentre. De er en stil i sig selv. I Zalandos store udvalg af damesneakers fra Nike er der noget for alle.

Hvis det er den komfortable og moderne hverdagssneak, du leder efter, vil du elske de mange allround-modeller fra Nike. Hvis din garderobe har en forkærlighed for casual streetwear, kan du sætte prikken over i’et med sneakers, som har en klassisk basket-silhuet. Tænk høj vrist, fede farvekombinationer og masser af stylingmuligheder.

Du finder selvfølgelig også de mere afdæmpede modeller med slank og lav silhuet. Vælg designs med en smal yder- og mellemsål for et tidløst look, der matcher både jeans og nederdel eller gå efter modeller med en mere chunky 90’er inspireret profil, hvis dine Nike sneakers skal være lookets statement piece.

Unisex modeller med urban kant

Nike er et active wear brand, som de seneste år i særdeleshed har udmærket sig med deres tidssvarende unisex-kollektioner. Sneaker-kollektioner som Air Max, Dunks og Airforce er alle unisex og taler ikke ind i køn men i kultur. Især disse tre kollektioner er gode til både hverdag og eksplosiv bevægelse, hvorfor de er elsket på både basketbane, kontorer og i bybilledet.

Den klassiske streetwear-stil går aldrig af mode. Selv, hvis din garderobe har en forkærlighed for de klassiske silhuetter, kan du give looket en ungdommelig kant ved at kombinere det med de lækre hverdagssneakers fra Nike.

Hos Zalando finder du et bredt udvalg af damesneakers fra Nike med en mere skandinavisk og minimalistisk kant. Tænk på noget i retning af læderdetaljer, jordnære og varme farver og en slank men komfortabel pasform.