Menstruationstrusser

Populære filtre
31 varer
Sponsoreret

Menstruationstrusser når det skal være nemt og bæredygtigt

For nogle er menstruationstrusser en af de mest revolutionerende opfindelser i nyere tid inden for feminin intimhygiejne. Det kan vi godt forstå, for menstruationstrusser har virkelig mange fordele. De ligner alle dine andre trusser, og de er behagelige at have på og superpraktiske. Desuden er de mange gange bedre for miljøet end engangsbind og tamponer. Menstruationstrusser er kort sagt komfortabelt undertøj, som du kan have på, når du har menstruation, og de er blevet til med det ene formål at gøre din menstruation mere bekvem, bæredygtig og billig. Trusserne virker ved at have et ekstra smart lag i bunden af trussen. Det absorberer blodet, så dine trusser føles tørre, og sørger for, at det ikke lugter. Hos Zalando har vi samlet en kollektion af mange forskellige typer af de smarte trusser i alverdens farver, styles og størrelser.

Brug trusserne i stedet for bind og tamponer

Det kan være en ret stor udskrivning hver måned for rigtig mange, når der skal købes bind og tamponer. Samtidig er de traditionelle hygiejneprodukter pakket ind i et utal af emballager, som gør det mere end almindelig svært for den enkelte at være miljøbevidst. Det problem løser menstruationstrussen helt perfekt. Trusserne absorberer blodet på samme måde som dine almindelige bind og tamponer, så du skal ikke være bange for at bløde igennem. De sidder behageligt på kroppen og bliver siddende, hvor de skal. Når de er brugte, skal de blot vaskes i maskine, og så er de klar til brug igen. Hos Zalando finder du menstruationstrusser af enhver type. Sorte og hvide, med prints eller med masser af blonder. Her er trusser med både høj talje og low waist, lige som du finder dem i alle størrelser. Vi ved godt, at du ikke kan nøjes med et enkelt par, så derfor har vi gjort det nemt for dig at lave storkøb.

Bæredygtig beskyttelse

Menstruationstrusser er en af de mest bæredygtige løsninger på markedet. Trusserne kan bruges igen og igen og gør op med brug-og-smid-væk-kulturen. Hos Zalando finder du flere typer af menstruationstrusser, som er markeret med vores grønne bæredygtighedslabel. Typisk er trusserne fremstillet af mere end 50% genbrugsmaterialer, hvilket mindsker vandforbruget i tøjproduktionen markant. Andre er fremstillet af materialer fra ansvarlige eller økologiske landbrug, som tager hensyn til blandt andet dyrevelfærd. Når du køber et par bæredygtige menstruationstrusser, er du med til at mindske tøjproduktionens CO2-aftryk på vores fælles klode.