Tøj til damer

Populære filtre
380 varer
flow_joao
flow_joao
flow_joao·

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

MAMALICIOUS dametøj

Når maven vokser, og resten af kroppen følger med, så er det tid til at investere i en ny garderobe, der kan bruges gennem graviditeten. Men fortvivl ikke, for du vil også få masser af glæde af tøjet efterfølgende, når den lille ny er kommet til verden. Herefter kan tøjet eventuelt også anvendes til den næste graviditet, eller du kan glæde veninder eller genbrugsforretninger med det. Med så lækre designs og materialer ville man ønske, man kunne bære tøjet hele tiden, men MAMALICIOUS dametøj er skabt specifikt til kommende mødre. De ekstra kilo, man tager på under graviditeten, er positive kilo, for man ved jo, at der ligger en lille guldklump og vokser sig stor og stærk, inden han eller hun melder sin endelige ankomst i den store vide verden. Når du så ovenikøbet kan pynte din naturlige krop med noget lækkert MAMALICIOUS dametøj – ja, så er livet jo bare skønt. Det sørger Bestseller for at du kan, for dette danske modehus med en paraply af tøjmærker under sig har også valgt at forkæle gravide kvinder med fantastisk modetøj.

MAMALICIOUS gør graviditeten lidt nemmere

Før i tiden måtte man i gang med symaskinen, når man fandt ud af, at konen var gravid. Her fik man ofte bedstemor til at hjælpe med at lægge op og lægge ud, så tøjet blev genanvendt. I dag er mulighederne noget mere luksuriøse i form af specialkollektioner til alle, uanset størrelse og livsbegivenhed. Det viser kollektionerne med MAMALICIOUS dametøj tydeligt, da nutidens gravide bliver forkælet med figursyede items, der gør det ekstra fedt at være gravid. Rent fysisk er den voksende bule med til at besværliggøre valg af tøj og tilbehør, men nu er det endelig muligt at fortsætte den samme moderigtige stil, selvom man venter sig. Det er naturligt at tage på i forbindelse med en graviditet, og en kommende mor med en bold på maven er et smukt syn i alles øjne. Man ved nemlig, hvad der venter bagefter i form af et nyt spirende liv, der kan føre generationen videre. Det er den største oplevelse for de fleste at blive forælder, og derfor skal det naturligvis fejres og nydes med sortimentet af MAMALICIOUS dametøj.

Hvis ens graviditet forløber planmæssigt, så kan man mere eller mindre opretholde en normal livsstil. Det betyder også, at kalenderen kan plejes ligesom altid med små forbehold. Derfor har vordende mødre stadig brug for at klæde sig lækkert på til hverdag og fest, så man kan føle sig dejlig attraktiv. Det sørger rækken med MAMALICIOUS dametøj naturligvis for, så du ikke længere skal bekymre dig om, hvad du nu skal have på i morgen. Dette danske mærke sørger nemlig for, at du blot kan gribe ind på øverste hylde og hive endnu et yndlings-outfit ud til brug. Det er altid en god idé så vidt mulig at dyrke motion, når man er gravid. Det hjælper nemlig på vægten, og mange gange har det også en positiv effekt på selve fødslen, når man holder sig i god form. Uanset størrelse så står MAMALICIOUS her på Zalando.dk dog altid klar til at klæde dig på, så du aldrig går ned på smart og velsiddende dametøj.