Tøj til damer

Populære filtre
451 varer
miregarde
miregarde
miregarde·

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Noisy May er ensbetydende med skarpe snit, moderne trends og en urban feeling. Det danske brand giver dig trendy styles, som passer til hverdagen såvel som de særlige lejligheder. Her finder du items, der kan give din garderobe et urbant touch. Udvalget er stort og der er fokus på de enkle silhuetter tilsat små detaljer, der gør hvert enkelt stykke tøj unikt.

Noisy May – mode, der støjer

Især jeans formår dette brand at designe. Deres udvalg byder på en lang række cowboybukser, der er essentielle i enhver stilet hverdagsgarderobe. Et par gode jeans er behagelige at have på, og samtidig stilede at se på. Et par sorte skinny jeans er et must-have i det nordiske look. Til vinteren kan du style de tætsiddende jeans med en lys, oversize strik for et varmt look. De tætte jeans er også altid et perfekt valg til en feminin blondetop og et par pumps. Noisy May giver dig alle de essentielle items til din garderobe, og alt det ekstra, der gør dine looks unikke.

Skarp stil til unge piger

Noisy May klæder dig på til alt fra festivalen til den runde fødselsdag med familien. Dyk ned i det store udvalg, hvor der er lagt vægt på trends og evige klassikere. Den urbane linje, der flyder gennem alle kollektioner, giver dig rene farver, som du nemt kan mikse og matche med hinanden. Det lækre lag-på-lag look er virkelig in denne sæson. Og med et væld af T-shirts, trøjer og cardigans kan du selv forme et smukt look. Hold de fleste af dine lag i grå toner, og miks det op med en karrygul T-shirt eller en rød cardigan, der skaber liv i dit look.

Dette er måske noget for dig