Ternede natbukser til damer

Populære filtre

Ultra bløde ternede natbukser til damer

Gør dig klar til en god nats søvn med klassiske ternede natbukser til damer. Hvad end du leder efter de tykke pyjamasbukser i den varmeste flonel, luftig bomuld eller silkeblød satin, så finder du her ternede natbukser til kvinder, som passer til dit behov.

Vælg mellem de stilrene neutrale nuancer, de klassiske blå/hvide tern, eller spændende farverige kombinationer. Hos Zalando har vi ternede natbukser til kvinder, der matcher enhver stil og smag.

Sæt dine natbukser sammen med din yndlings sove-T-shirt, eller vælg et helt sæt med matchende overdel. Vores udvalg byder sæt, samt gode muligheder for at mikse og matche dine ternede natbukser med lige præcist den overdel, du forelsker dig i.

Ternede natbukser til hygge og søvn

Det er ikke ingen hemmelighed, at vi alle kan opleve JOMO (joy of missing out) fra tid til anden. Hyggedagen på sofaen er ikke fuldendt, uden det helt rigtige par afslapningsbukser. Selvom du skal bruge dagen med hjemmehygge, kan du stadig hoppe i et par bukser, der ser lige så godt ud som de føles. De klassiske natbukser med ternet mønster, er perfekt til dage hvor du bare vil slappe af.

Har du tendens til at fryse om aftenen? Eller elsker du bare når soveværelset er på den køligere side? Så er et par tykke og bløde natbukser din redning. De tykkere designs i flonel og bomuld, giver dig ekstra varme samtidigt med, at kroppen stadig får lov til at ånde.

Efter en lang arbejdsdag, findes der få ting bedre end at komme hjem, tage de stramme jeans og trøjer af, og hoppe direkte i de blødeste bukser. De ternede natbukser til kvinder i luftig satin eller silke, føles ultrabløde mod huden. En velkommen kontrast til en dag brugt istramme bukser.

Bæredygtige natbukser i åndbare materialer

Det er ingen hemmelighed at Zalando går op i bæredygtighed. Derfor har vi nøje udvalg ternede natbukser i bæredygtige materialer som bambus, samt designs lavet i genanvendte fibre. Ternede natbukser i bambus laves ved, at bambusfibrene opløses i et organisk opløsningsmiddel. Typisk foregår denne proces i et lukket kredsløb, så størstedelen af resterne kan genanvendes til næste produktion.

Hos Zalando vil du også finde 100% økologiske natbukser. Fra materiale til farvning – alle dele af dine ternede natbukser er lavet på en sådan vis, at de passer både på dig og naturen.

De ternede natbukser til kvinder er en sand klassiker, og du går aldrig galt i byen med dette tidløse mønster. Med vores store udvalg af bæredygtige designs, kan du ligge dig ned på puden med god miljø-samvittighed.