Filter1

Kari Traa
Katalog

88 varer

Du får noget af det lækreste sportswear, der kan opdrives med KariTraa. Brandet er synonymt med komfort og kvalitet og er et af Europas hurtigst voksende mærker inden for sportstøj. Her kombineres den perfekte pasform i et slidstærkt materiale med et lækkert design, og det giver dig den optimale følelse, når du skal ud på den daglige løbetur.

KariTraa giver den rigtige følelse

Det er vigtigt at føle dig godt tilpas, når du skal leve et aktivt liv. Til det hører at være tilpas i det tøj, man bruger. KariTraa er udviklet til netop at give den gode følelse allerede fra det øjeblik, du tager tøjet på, til du er færdig med løbeturen eller dagen på pisten. Med fokus på den gode følelse, er tøjet designet til at give mindst mulig irritation omkring sømme og generelt nedbringe gener i forbindelse med den aktive livsstil. Mange af delene er skabt til at sidde kropsnært og yde støtte under aktivitet. At man tilmed ser knivskarp og rigtig godt ud i et sæt, gør ikke dette fremadstormende brand mindre fedt at have liggende i tøjskabet.

Olympisk guld og strikketøj

KariTraa er både navnet på brandet og den norske skiløber, der startede succesen. Hun har vundet tre olympiske guldmedaljer i freestyle skiløb, og da hun ikke var tilfreds med tøjet på markedet, lavede hun bare sit eget. Med en blanding af friske farver og neutrale toner af grå og sort, er der mulighed for at sammensætte sin stil, som man helst vil have den. Enten med fuld smæk på kuløren, en grå kat i mørket eller en skøn blanding midt imellem, finder du din nye favorit fra dette mærke.

Inspiration