Sport
Sportstøj
Kjoler & nederdele
Undertøj
Sokker & strømper
Træningsdragter
Fantrøjer & tilbehør
Badetøj
Rygsække
Tasker
Tilbehør
Udstyr
Sport

Sportstøj til damer fra CMP

Størrelse
Mærke
Sportsgrene
Pris
Farve
Længde
53 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Er det tid til lidt fornyelse? Udvalget af CMP sportstøj til damer er der, hvor du finder et velassorteret sortiment af fritids- og sportstøj til den aktive kvinde, der kræver lidt ekstra af sit overtøj. Her finder du alt, hvad en sand udendørsentusiast måtte drømme om.

CMP forener det funktionelle med moderne løsninger, men stadig med den samme distinkte italienske stil. Det store udvalg munder også ud i en bred variation, når det kommer til design. CMP giver dig sportsovertøj, som er testet og afprøvet ude i naturen. Sæt din lid til et brand, der ved hvad de laver.

CMP sportstøj – lækre trends til den aktive fashionista

Tag et kig blandt alt det lækre CMP sportstøj til damer, som kan klæde dig på til mange ting. Det er udendørssportsgrene, som du finder overtøj til i dette udvalg. Mangler du den helt perfekte fleecetrøje til din mountainbiketur? Så er du kommet til det rette sted.

CMP designer til det aktive udendørsmenneske, der ikke slår sig til tåls med det næstbedste. Du finder mange forskellige jakker, der kan understøtte enhver sportsgren. Skijakker, dunjakker, snowboardjakker, softshell jakker, fleecejakker og mange, mange flere.

Giv dig selv den bedste oplevelse på pisterne med en skijakke fra dette udvalg af CMP sportstøj til damer. Hop i en sort klassisk jakke med farverigedetaljer eller vælg en model i en fræk blå farve. Ligegyldigt dit udendørseventyr, så klæder CMP dig ordentligt på.

Det kan være en barsk fornøjelse at bestige et bjerg, derfor er det vigtigt med det rette overtøj. Find din tro følgesvend som vil følge dig på op- og nedture i naturen lige her på Zalando.dk.