Og klar
Og klar

131 varer

Her får du alt det bedste fra badetøjets univers til damer, uanset om du foretrækker badedragten eller bikinien. Med de mange flotte designs, kan du hurtigt falde for en model, du ikke plejer. Og med sommeren lige om hjørnet, er det tid til at fylde kufferten godt op med lækkerier fra det herlige sortiment af badetøj til damer.

Badetøj til damer – bliv klar til denne sommer

Vælg imellem masser af stilarter, så du kan opnå adskillige sommerlooks fra dag til dag. Her er noget for den sporty type i form af solide badedragter med strømlinede designs og god pasform. Med disse kan du være sikker på at opnå resultater indenfor svømmesporten og at alt sidder som det skal til enhver tid. Går turen til varmere himmelstrøg passer en mønstret bikini perfekt ind i det palmefyldte landskab med strand og pool. Suppler gerne med sommerens hotteste trends såsom oversized solhat og solbriller. Jo større jo bedre. Med fuld knald på accessories bliver du en vaskeægte style-darling på ferien.

Baywatch, surfer eller svømmeatlet

Denne sommers accessories er ikke kun materielle. Spis en lækker vandmelon, drik en farverig cocktail eller spis en dejlig kold is i din yndlingsbikini og tag en tur langs strandkanten i en let kimono, en stor stråhat og flotte badesandaler. Står aftenen på en romantisk tur langs strandkanten, kan du lade smukke guldsmykker glimte i dagens sidste stråler. Opnå et ægte Baywatch-look i en af de stilfulde badedragter, der viser masser af hud eller skab et surferlook i en af de LA-inspirerede mønstre. De store sportsgiganters modeller er som skabt til ambitiøse svømmeatleter, der satser på forbedrede resultater hver dag. Vælg din favorit denne sommer i det lækre udvalg af badetøj til damer.

Gå ikke glip af