Løbetøj

Populære filtre
5.923 varer

Vi har løbetøj til damer, herrer og børn hos Zalando

Løb er en vidunderlig sport. Alle kan dyrke den, og hvis man gør sig umage, kan man dyrke den hele familien sammen, så alle bliver udfordrede, og så alle kan være med samtidig.

Selv om løb ikke kræver meget udstyr i udgangspunktet, er det væsentligt med løbetøj, du føler dig godt tilpas i. Derfor er det en god idé at have tøj, der er designet til løb. Det betyder for eksempel ekstra åndbarhed, så du ikke bliver fugtig, når du sveder.

Det betyder også elastik og fleksibilitet, så tøjet hverken strammer eller gnaver. Alt det, samt specialdesignede items, kan du finde masser af i afdelingen med løbetøj til damer, herrer og børn hos Zalando.

Find løbetøj til alle

Sko, et par sokker, shorts og en T-shirt. Så er du klar til at bevæge dig ud på løbeturen i selskab med familie eller venner. Eller måske helt alene, hvis du har brug for friheden og for at klare tankerne.

Særlige løbesokker med stabilitet og hjælp til at holde foden på plads i skoen, hjælper dig på turen. Mange foretrækker et par tights, som giver dig ekstra frihed og er meget behagelige på turen. Er du for blufærdig til kun at have tights på, kan du altid trække et par shorts over.

Endelig er det praktisk med et par lag øverst. Er det køligt, kan en langærmet svedundertrøje gøre underværker under din T-shirt, og er det koldere endnu, kan du enten med en højhalset langærmet fleece eller ligefrem en løbejakke holde varmen. Gå for eksempel efter de kendte mærker som Asics, Adidas og Nike, som har en stribe forskellige varer beregnet til løb. Der er løbetøj til alle på hylderne hos Zalando.

Fremad med bæredygtigt løb

De bæredygtige tanker vinder indpas alle vegne, og i løbetøjet giver det sig mest udtryk i, at der bliver produceret med genanvendte materialer. Nogle produkter er endda lavet med helt op til 100% genanvendte materialer.

Bliver der brugt nye materialer som til smartwools træningsjakker, er det med uld fra ansvarlig landbrugsproduktion med fokus på dyrevelfærd. Det er med til at sætte et positivt aftryk på produktionen og på dyrenes trivsel.

Athletas tenniskjoler er også skabt i genanvendte materialer, og de er med til at reducere vandforbrug og det generelle forbrug af klodens ressourcer i produktionen af kjolerne. Vælg din form for bæredygtighed, når du skal på løbetur. Der er noget for enhver i udvalget hos Zalando.