Sport
Sportstøj
Kjoler & nederdele
Undertøj
Sokker & strømper
Træningsdragter
Fantrøjer & tilbehør
Badetøj
Sportssko
Rygsække
Tasker
Tilbehør
Udstyr
Størrelse
Mærke
Sportsgrene
Pris
Farve
Længde
29 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Nyd godt af den ekspertise som skiløberen Bogner giver dig med udvalget af Bogner Fire + Ice sportstøj til damer, der sætter prikken over i’et i dine sportsoplevelser. Brandet er allermest anerkendt for deres kollektioner af vintertøj, der understøtter en aktiv livsstil.

Det er et stort og bredt udvalg, som du bliver mødt af her på siden. Bogner Fire + Ice har kanaliseret al deres viden ned i dette udvalg, så du kun kommer hjem med det allerbedste. Find lige det stykke tøj, som du mangler for at kunne yde dit bedste på pisten eller på svømmebanen – her bliver du klædt på til det hele.

Bogner Fire + Ice – sikrer dig gode oplevelser

Søger du kvalitet, der holder? Så er Bogner Fire + Ice sportstøj til damer lige det, som du søger. Lad dig inspirere til nye oplevelser med dette udvalg, der giver dig alt fra varme skijakker til de innovative badedragter.

Som meget andet sportstøj, er stilen her casual og sporty, men den enormt høje kvalitet sørger for, at udvalget alligevel skiller sig ud fra de andre. Støvede farver og sorte klassikere – du kan finde lige den jakke, som kan få dig hurtigst ned af pisten, og ydermere finder du et par matchende skibukser.

Du finder også en lang række T-shirts og langærmede trøjer, som du kan inkorporere i din hverdagsgarderobe blandt alt det lækre Bogner Fire + Ice sportstøj til damer. Skal Bogner Fire + Ice være med til definere din sporty stil?

Sporty, casual og kvalitet – Bogner Fire + Ice er klar til at klæde dig ordentligt på ligegyldigt om du er til snesport eller svømmesport. Hop igennem udvalget, som du finder her på Zalando.dk.