Har du også dage, hvor BH’en skarver om skuldrene, og du føler dig lidt udmattet, når du kommer hjem? Så vælg en af disse stropløse BH'er - og vupti, du føler mere velvære i løbet af dagen. Det er nemlig nemt lige at gå ind på toilettet på arbejdet eller andre steder og justere stropperne på en ny måde.

Undertøj har højeste prioritet blandt mange kvinder. Skønhed kommer indefra, men kan krydres via det outfit, vi pryder kroppen med. Mange kvinder vil ligeledes gerne have en pæn barm, der sidder behageligt. Lidt toning samt en super pasform er et ekstra plus på kontoen, når der skal investeres i en ny BH.

Stropløse BH'er – nyd godt af variationen

I udvalget med stropløse BH’er finder du et væld af hybride designs, der kan justeres og tilpasses, så de altid sidder, som du vil have det. Her er du ikke altid bundet af de gængse lukkemekanismer, for med nye alsidige stropper og klipse kan du eksempelvis lave et kryds på ryggen eller foretage andre kombinationer.

Står du og skal i en tubeless kjole med bare skuldre eller en smart T-shirt med åbent halsparti, så er en af de stropløse BH’er et sikkert hit. Her tager du blot stropperne af, så de ikke ødelægger helhedsudtrykket. Det generer nemlig øjnene, der ser, når der stritter et par stropper op omkring skuldrene, hvor de egentlig skulle være fri.

Kollektionerne med stropløse BH'er er kendetegnede ved, at de er mere fleksible på alle parametre, hvilket også munder ud i en bedre pasform og dermed mere komfort. Det giver nemlig bryster og overkrop endnu mere fri bevægelighed, så du kan være aktiv, ligesom du plejer.

Undertøj er en af de ting, man altid kan forkæle sig selv med. Det kan man aldrig få nok af gennem hele livet, da hygiejne og det inderste lag betyder så meget for ens velvære. Her på Zalando går vi ikke kun op i komforten, men også i designet, og begge dele i en fin forening finder du i sortimentet med stropløse BH’er.

Kombinér med