Strømpebukser

872 varer

Styrk din garderobe med et par stærke strømpebukser, som ikke løber nogen steder. Et par gode strømpebukser er guld værd, når de kolde grader melder sin ankomst, men du stadig ikke helt vil give slip på kjolerne og nederdelene. Strømpebukser til damer finder du i forskellig densitet, der definerer deres transparens.

Strømpebukser til damer i mange looks

Der findes et hav af valgmuligheder, når du skal vælge et par strømpebukser til damer. Farve, densitet og materiale. De helt klassiske nylon i nude kan næsten ikke ses, når du har dem på. De er det perfekte valg, når du gerne vil have lidt ekstra på benene under kjolen, men ikke vil have det skal kunne ses. Bær dem under din maxikjole, og hop i et par åbne stiletter, hvor det nude look også kommer til din fordel. Find styles, der har en shape-up effekt, hvis du gerne vil strammes lidt op til den store begivenhed.

Klæd benene ordentligt på

I udvalget finder du også sorte strømpebukser til damer i flere forskellige materialer. De sorte i bomuld er lidt varmere og er et godt valg til hverdagen i den kolde årstid. Bær dem under en blyantnederdel med en hvid skjorte og med et par støvletter – så er du klar til en dag på arbejde. Vælg forskellige densiteter, der hver vil give dig et nyt look. Jo lavere densiteten er, jo mere transparente er de. Det gennemsigtige look er yderst elegant, og kan nemt bæres til en cocktailkjole med et par pumps. Find det par strømpebukser, der passer til dig i dette udvalg, hvor komfort og velvære er nogle af nøgleordene.

Inspiration