Det er vigtigt at have den rette støtte, men samtidig må det også gerne være i en trendy model, vi føler os tilpas i. Denne kollektion af balconett BH’er byder på en række modeller i forskellige stilarter og nuancer, der er inspireret af de nyeste trends inden for undertøjsmode. Det er et must-have i enhver kvindes garderobe.

Balconett BH’er - den bedste støtte og pasform

Det er vigtigt at en BH giver dig den rette støtte, men det er heldigvis noget som balconetten er ekspert i. Balconett BH’er er designet til at give en god pasform og har bøjler, der er med til at give dig den bedste støtte. De findes i udgaver, hvor stoffet er helt tyndt, men også lidt tykkere modeller, der former og støtter lidt mere. De er designet til at det ikke kun er dine skuldre, der skal bære vægten, hvilket er en del af deres styrke. Er du til et romantisk look kommer de i smukke nuancer og med smukke blonder, der fuldender dette look. Ønsker du noget mere diskret kan du finde mere neutrale modeller.

Den stropløse

BH’en giver os en rigtig god støtte og er med til at stille din krop i det bedste lys. Derudover kan den være med til at give noget diskretion. Der kommer ofte lejligheder, hvor stropperne, der følger med, ikke nødvendigvis passer godt ind i vores outfit. Om det er en kjole eller en bluse, så kan der komme episoder, hvor stropperne bliver vist - og det kan være meget irriterende. Heldigvis er der designet stropløse modeller, der egner sig perfekt til dette formål. De giver stadig samme støtte, men stropperne, der kan tages af og på, giver dig en større frihed når du skal sammensætte dit outfit.

Inspiration