Tøj, sko & accessories til damer fra Jumperfabriken

Mærke
Farve
Pris
584
584
584
584
krkr
Størrelse
Kollektion
Materiale

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Med hjemstavn i Göteborg giver Jumperfabriken dig nu de skønneste styles, der emmer af en nostalgisk følelse. To venner står bag dette brand, som har specialiseret sig i strik med en forkærlighed for en retro følelse. Denne kollektion kalder dig tilbage til en tid, hvor traditionelt håndværk og kvalitet i den grad var i centrum.

Det er en stille revolution dette brand formår at starte. De sætter fokus på fortiden og alle dens forcer. Dyk ned i det smukke udvalg, der byder dig på mode, som er unikt i alle henseender. De bringer autenticitet tilbage til moden, og med de dybe skandinaviske rødder skaber de et unikt udvalg.

Autentiske og skønne styles fra Jumperfabriken

Alle de smukke items fra Jumperfabriken er designet til at holde og blive elsket i lang tid. De lækre sweatere er på vej til at blive en sikker favorit i dit klædeskab. Til de kølige vinterdage er der ikke noget bedre, end at kunne hive en fashionabel striktrøje frem fra skabet.

Du finder også smukke strikkjoler i dette udvalg. De har en lækker retro følelse over sig, men med de moderne mønstre er de blevet bragt ind i nutidens modetendenser. Smid den på til et par lækre strømpebukser og et par smukke støvletter.

En bjergtagende brug af kvalitetsmaterialer, smukke farver og uimodståelige snit, formår Jumperfabriken at skabe et sortiment, der næsten ikke er til at holde fingrene fra. Elsker du kvalitet, nostalgi og et unikt look? Så er du landet det helt rette sted.

Det perfekte look til en kold vinterdag indebærer helt sikkert en trøje fra dette brand! Shop løs blandt alle de flotte modeller og styles, som gemmer sig her på siden. Hos Zalando.dk finder du alt fra lækre striktrøjer til unikke statement pieces.