Filter1

adidas Originals
Tøj, sko & accessories til damer

1,985 varer

Retro, kvalitet og stilede looks – adidas original til damer giver dig alt fra de klassiske sportssko til logo T-shirts, der er skabt med øje for de bedste tendenser og retrovibes. Lad dig inspirere til et casual look med en sporty kant.

Siden 1949 har brandet forsynet kvinder og mænd med sportsmode. Brandets popularitet er vokset ekspolsivt siden det første par sko ramte butikkerne. I takt med den voksende popularitet har brandet over tid udvidet sit sortiment til at omfatte sportstøj i alle afskygninger.

adidas originals – personlig æstetik

Hvad, der startede som et sportsmærke, har i dag vundet en plads på fortov og catwalks over hele verden. Mærket er kendt og elsket for sin evne til at forene sport og moderne kant i en række adidas originals til damer kollektioner.

Kollektionerne er et miks af kvalitet, stil og komfort, som tilsammen former mode, hvor kompromis ikke er en mulighed. Oplev de fedeste tendenser fra spændende modeårtier. Hvis din stil skal emme af en lækker retro-følelse og attitude er denne kollektion noget for dig.

adidas originals til damer er fede moderigtige kreationer med sporty coolness og uovertruffen kvalitet. Hvad enten, du ønsker at pifte dit look op eller forme et komplet sæt, har vi alt du skal bruge. Sneakers i alverdens farver går til hverdag og fest. Kombiner den klassiske hvide adidas sneakers til jeans og en T-shirt med de velkendte striber.

På Zalando.dk finder du spændende designs. Her er alt fra de klassiske designs til eksperimenterende kreationer spækket med interessante detaljer og unikke prints. Om det er et opsigtsvækkende look med leopardprint eller pænt og klassiske modetøj leverer det tyske brand exceptionel kvalitetsmode hver gang.

Inspiration