Sko
Sport
Accessories
Premium
Gavekort

Tøj, sko & accessories til damer fra Calvin Klein Underwear

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Materiale
Livhøjde

508 varer

Sorter efter:
Filtrer efter str.
65A
65B
65C
65D
65E
70A
70B
70C
70D
70E
70F
75A
75B
75C
75D
75E
75F
80A
80B
80C
80D
80E
80F
85A
85B
85C
85D
85E
One Size
XS
S
M
L
XL
65A
65B
65C
65D
65E
70A
70B
70C
Side 1 af 7

Vi kender ham alle – Calvin Klein, der med sin minimalistiske tilgang til tingene altid rammer bredt i segmenterne. Specielt når det kommer til undertøj har han fat i den lange ende, da hans stringente design-pen tegner over- og underdele præcis, som man kunne ønske det. Det er velsiddende undertøj med udskæringer og detaljer, man aldrig bliver træt af.

Selvom det enkle og stilrene hersker i Kleins signaturstilarter, så er de mange hvide kollektioner blevet udvidet til også at indeholde en masse kulørte nuancer. Hvid og sort er klassiske farver uden nuancer, som stadig er de bærende farver i udvalget af Calvin Klein Underwear til damer, men du finder også alt fra pink, gul, lilla samt mange andre farver.

Calvin Klein Underwear til damer – undertøj, der hylder kroppen!

Man kan kigge på kollektionerne af Calvin Klein Underwear til damer i timevis. Det er nemlig en fornøjelse at se de organiske former udformet til det smukkeste undertøj med et eksklusivt og sporty twist. Det er sans for detaljerne kombineret med håndværk fra øverste skuffe.

Er du træt af trusser, der kravler op bagi, og stropper, der skarver omkring skuldrene? Så prøv med et sæt undertøj fra denne ikoniske designer, der altid er garant for komfort, som igen munder ud i optimal velvære. Vores undertøj skal nemlig sidde ubemærket og bekvemt på kroppen, hvilket Kleins kreationer altid gør.

Det er de helt store navne, der har repræsenteret Calvin Kleins undertøjskollektioner gennem tiderne. Folk står nemlig i kø for at være ambassadører for så hot og internationalt et brand, som alle kvinder burde have i garderoben. De sporty looks kombineret med sexiness fungerer helt perfekt, så du altid er velklædt i de inderste lag.

Der er altid et eller andet ved ens krop, som man gerne lige ville justere lidt på. Det kan ofte gøres ved hjælp af sund og varieret kost samt motion. Men uanset hvordan man ser ud, så sørger udvalget af Calvin Klein Underwear til damer for, at du bliver helt tilfreds med din figur. Det er smukt og velsiddende undertøj, som kan erhverves her på Zalando.