Jakker til mænd

Populære filtre
140 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

The North Face-jakker til herrer er komfort og funktionalitet i ét

Du har sikkert stiftet bekendtskab med brandet The North Face på et eller andet tidspunkt. Måske på en rygsæk? The North Face er et amerikansk brand, der startede i 1968 i San Fransisco, hvor Douglas og Susie Tompkins startede den forretning med klatreudstyr, som skulle lægge grundstenen til det sporty modebrand. The North Face-logoet er en grafisk gengivelse af the Half Dome i Yosemite Nationalpark i USA, og brandet er oprindeligt også et outdoorbrand.

The North Face-jakker til herrer byder på funktionelle, sporty og praktiske jakker, som er udviklet til at kunne klare både kulde og blæst. Det sporty brand blev for alvor populært i løbet af 1990’erne, hvor de begyndte at designe tøj og udstyr, som ramte lige ned i den almindelige populærkultur. Tjek jakkerne lige her hos Zalando.

Jakker fra The North Face til alle anledninger

Der er ingen tvivl om, at The North Face-jakker til herrer giver mange andre brands baghjul, idet de er både funktionelle og har et moderigtigt design. Brandet har nemlig formået at følge med tidens trends og holde sin position på modescenen gennem alle årene. Hos Zalando finder du jakker fra The North Face til alle årstider. Her er for eksempel superfede overgangsjakker eller lettere jakker, som er perfekte om efteråret, når kulden og blæsten lige så stille sniger sig ind på os.

Når det begynder at blive rigtigt koldt, er det godt med en dejlig varm vinterjakke. The North Face laver mange typer af vinterjakker med mange funktioner og i alverdens lækre farver og mønstre. De fleste vinterjakker er både vind- og vandafvisende, hvilket er et must, hvis du for eksempel skal bruge jakken på skiferien. Klik ind hos Zalando, og find vores kollektion af jakker fra The North Face.

Moderigtige jakker med høj funktionalitet

Det er altid vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge din jakke til, inden du køber en. En fleecejakke, varm termojakke eller skovmandsjakke er helt perfekt, når du arbejder i det fri, går i haven, er på tur i skoven eller lignende. Skal du opholde dig udenfor i længere tid, bør du dog kombinere din fleecejakke med en vandtæt regnjakke eller en windbreaker, som beskytter dig endnu bedre.

Uanset hvilke The North Face-jakker til herrer, du vælger, så kan du være sikker på, at de lever op til det, de lover. Du kan derfor sagtens bruge en af de funktionelle overgangsjakker til din almindelige hverdagsgarderobe. Deres funktionalitet og komfort gør dem gode at cykle, gå og pendle i. Du finder de smarte jakker fra The North Face hos Zalando.