Filter

Leggings

1,323 varer

Leggings

Med denne sæsons must-haves er du dækket ind både til hverdag, fest og sport. Leggings har længe været forbundet med sport, men ikke længere. Det strømpebukse-inspirerede item er trendy både til hverdagens små modeøjeblikke og sæsonens store fester. Gå på opdagelse i et univers der bugner af smukke prints, sporty looks og vovet kant, og lad det trendy item blive en fast del af alle dine modeøjeblikke – store som små.

Leggings – casual med trendy kant

Kollektionerne favner bredt. Her finder du alt fra lowkey styles med en urban og sporty vibe til opsigtsvækkende motiver og designs med trendy kig til huden. Udvalget byder på mange spændende designs, så du kan gøre hvert øjeblik unikt og trendy. Til festivaler, studiet, byturen eller sport. Det afslappede design går til alt. Pak sportstasken med en model med transparente detaljer. Style med en træningstop og top looket af med en hættetrøje, når du skal til og fra træning. Form et eksklusivt rockchik look med leggings med flet langs benet, en top og solbriller. Kombiner med sneakers med chunky sål for et på samme tid råt og urbant look.

Dit moderigtige alternativ til jeans

De tætsiddende designs er et moderigtigt alternativ til jeans, chinos og strømpebukser. Det er det perfekte go-to item når du ønsker at give benene en pause fra stramme jeans uden at gå ned på stil. Find din nye favorit blandt eksklusive læderlooks, bløde bomuldsdesigns, eksperimenterende snit og urbane prints. Brug leggings til alt fra lange kjoler og korte nederdele til sweatre, toppe samt T-shirts og gør komfort og de nyeste trends til en del af hverdagen. De tætsiddende designs på Zalando.dk åbner for et væld af muligheder for at gøre looket ekstra cool.

Hold øje med

Leggings til meget alsidige looks!

Før i tiden blev et par Leggings forbundet med en videreudviklet udgave af et par strømpebukser, men i dag hører de mere under kategorien ‘bukser’. Det skyldes især, at alle tøjmærker har dette specifikke design med i deres kollektioner, da efterspørgslen er stor. Tidligere blev Leggings også båret som to separate stykker benklæder – et til hvert ben, men i dag er de som bekendt båret i et stykke som et par bukser. Samtidig er kvaliteten også blevet bedre med årene, hvilket betyder mange forskellige tykkelser og materialer, som hver især har deres fordel. Bukserne er kendt i århundreder, hvor de før i tiden blev brugt til at beskytte benene med. I dag er Leggings en del af enhver modescene og ethvert gadebillede, og de er sågar blevet en skarp konkurrent til jeans og chinos. Men det behøver man nu ikke at se dem som, for de er også et perfekt alternativ til andre typer af bukser, så du har noget at skifte med, og dermed kan skabe mange typer af looks.

Leggings – tætsiddende bukser til alle formål!

Her på Zalando er vi naturligvis med på moden, og derfor finder du også mange typer af Leggings i dette brede udvalg. Rent materialemæssigt kan du vælge de tekstiler, der matcher bedst med dit temperament og med din personlige stil. Det er alt fra uld eller silke til bomuld, denim eller læder samt andre typer af materialer. Et par Leggings kan også bæres på mange måder, så det er for alvor et par super anvendelige og alsidige bukser du her får fingrene i. Bær dem med en overdel foldet ned i bukserne eller lad en lang overdel flagre løst omkring hofter og bagdel. Du kan også tilføje et miniskørt eller en lang nederdel eller bruge dine nye Leggings indenunder et par shorts for et mere sporty udtryk. Hvert et mærke har sin egen signatur, så vælg løs lige her på Zalando.dk.