Filter1

308 varer

Amerikanske OBEY Clothing har skabt en selvstændig og udfordrende stilart inden for streetwear til både kvinder og mænd. Man er dybt passioneret og engageret i kulturelle kilder samt livets kreative spørgsmål, der krydres med skater-attitude samt et tvist af punkrock. Dermed er der dømt stillingtagen og bevidsthed i forbindelse med ens look, som samtidig skiller sig ud.

OBEY Clothing giver dit outfit mening

Skaterstil og punkrock – så er der smæk for skillingen. Det er to kodeord, der fungerer topfedt sammen, og som lægger til grund for kollektionerne fra OBEY Clothing. Politiske beskeder, moderne kommunikation og marketing samt popkultur er også inspirationskilder, så man får i den grad et højaktuelt emne, hvor ungdommelighed, rebelskhed og urbane linjer sætter standarden. De forskellige kulturelle strømninger er basen i designstudiet, hvor også klassisk militærtøj samt arbejdsuniformer bidrager med snit og silhuetter til de nyeste kollektioner.

Før din egen stil ud i livet med californisk casualwear

Hoodies, T-shirts og jeans – det er de basis-items, som man især finder i udvalget fra OBEY Clothing. Derudover finder man også tilbehør i form af fede caps, huer, bæltetasker og mange andre accessories. Det er tøj og tilbehør, som man ser til koncerter, på skaterbanen, til festivaler, på strøget, i undergrundsmiljøer – ja, alle steder, hvor der er garanti for kreative udskejelser og sociale arrangementer. Farver, tryk og sporty former er en fast del af signaturlinjen, hvilket igen afspejler den kulørte tilgang, man har til livet, som aldrig er kedelig i tøj fra dette westcoast-mærke.

Gå ikke glip af