Filter

Børnejakker og frakker

1,514 varer

Der er både glæder og bekymringer forbundet med at have børn, men lad glæderne fylde mest, og send dine børn ud ad døren med vished om, at de er ordentligt klædt på. Det betyder en garderobe fyldt op med børnejakker og -frakker, så de altid er isoleret og beskyttende klædt på, hvad enten det regner, sner, blæser eller solen skinner.

Tilfredse unger iklædt smarte børnejakker og -frakker

Mange ting foregår udendørs, når man er barn. Derfor betyder overtøj rigtig meget i det daglige. Uanset om man har børn i vuggestue, børnehave eller skole, så byder kollektionerne med børnejakker og børnefrakker på noget til alle aldersgrupper. Udvalget er især kendetegnet ved masser af funktionelt overtøj, men de kære små og store har naturligvis også brug for mere formelt overtøj til brug ved børnefødselsdage, højtider, eller blot når man har lyst til at skeje lidt mere ud. Alle modeller er fremstillet med god plads til bevægelse og frihed – netop som børn har brug for i et aktivt liv.

Børneovertøj i forskellige længder og looks

Børn inspireres i en tidlig alder af søskende og forældre, hvilket resulterer i egne meninger og ønsker om farver og former. Det er noget, som alle disse overtøjsmærker har taget stilling til. Der bydes nemlig på et farveunivers med prints og tryk, som især er et kæmpe hit blandt yngre børn. Der er naturligvis også børnejakker og børnefrakker i mere formelle stilarter, hvad enten det er uldcoats, trenchcoats, parkaer eller lignende designs. Så lad piger og drenge i alle aldre vælge løs blandt overtøj af enhver art.

Inspiration

Røde kinder og seje jakker

Jakker & frakker er en vigtig del af dit barns outfit, da de hjælper til, at de kan holde varmen og dermed undgå sygdom. Børn er oftest også mere ude i løbet af en dag, hvilket gør det meget vigtigt at finde en funktionel jakke til årstiden. Når nu jakken bruges så ofte, kan den jo lige så godt være smart, samtidig med den er funktionel. Derfor har Zalando samlet et bredt udvalg af jakker & frakker til både drenge og piger, der passer til alle årstiderne. Så mon ikke der også er en lækker jakke til dit barn. På Zalando.dk finder du et bredt udvalg af flotte jakker & frakker til børn. Zalando tilbyder jakker til alle fire årstider. Så hvad end det er en sports-, vinter-, sommer- eller overgangsjakke, dit barn har brug for, så finder du det her på Zalando.dk sammen med mange andre forskellige modeller.