898 varer

Et obligatorisk item i sommergarderoben er bikinien og med forskellige bikini overdele har du et godt udgangspunkt for en masse skønne sommerstyles. Denne sommer er der ikke noget der hedder mainstream, og det er tilladt at gå all in på miks og match med over- og underdele. Suppler med denne sæsons hotteste accessories såsom stråhatten eller oversized solbriller.

Benyt dig af sommerens accessories til dine bikini overdele

Vi elsker tilbehør, og de fås heldigvis i adskillige varianter. Sommerens accessories behøver ikke at være materielle. Nyd sæsonens solmodne vandmeloner, barens læskende drinks eller isbodens lækre sodavandsis i en af dine hotte bikini overdele. Sortimentet rummer alle modens farver og former. Ingen har nogensinde sagt at det hele skal matche i farve og facon. Kun fantasien sætter grænser for hvilket unikt badetøjsoutfit du kan lave med diverse over- og underdele. Sammensæt med overdådige sommeraccessories i solgule nuancer eller skru op for den sydlandske udstråling med røde toner og silkedetaljer eller byd andre items fra sommerens hotlists velkommen i garderoben.

Find dit bikini match

Det bedste du kan gøre for dig selv i sommerhalvåret er at finde den bikini, der passer perfekt til din kropsform. Med ganske få detaljer kan dit bikinilook rate fra 100 procent til 110 procents coolness. Har du en harmonisk timeglasform, kan du give dig i kast med en hvilken som helst bikinimodel. Vælg og vrag imellem modeller med halterneck, bindestropper eller uden stropper. Er du derimod udstyret med en skøn æbleformet figur er halternecken med bøjle et særligt godt valg til at fremhæve din barm. Pæreformen er derimod gode venner med en sporty, lys bikinitop, push-up effekt og et par mørke bikinitrusser. Udvalget er varieret og der er rig mulighed for at finde en bikini lige efter din krop.

Inspiration

Bikini overdele – Sommerens evige hit

Bliv strandklar med en af de mange fede bikini overdele! I sommersæsonen er mindst et par forskellige modeller af bikini overdele nærmest et must-have i enhver kvindes garderobe. De fleste kan godt lide at tage en god dukkert i ny og næ, og til det formål er bikini overdele nødvendige, medmindre selvfølgelig man kører naturel-stilen. Men for langt de fleste af os er bikini overdele et must, så det er heldigt, at de fås i en lang række forskellige farver og designs fra et væld af verdens førende brands. Her er noget fra alle segmenter, lige fra den jordnære surfer-stil fra eksempelvis Rip Curl og til de ovenud eksklusive modeller fra Versace. Altså vil der være noget for virtuelt enhver smag i sortimentet her på siden, så du kan sikkert også finde en model, der passer perfekt til lige præcis dig og din stil, så du kan komme ud at dyppe i bølgen blå på stilfuld vis! Modellerne fås med en lang række forskellige detaljer og særpræg. For eksempel fås de helt uden stropper for det mere nøgne og minimalistiske look, imens andre modeller er store og støttende som en traditionel sports-bh. Hvis du kører den rendyrkede surferstil, kan du også vælge en af de langærmede badetrøjer, som også har den fordel, at de holder på varmen.

Bikini overdele – God stil i bølgen blå

Bliv klar til sommer, sol, strand, svømmehal eller måske endda badeferie med de fede bikini overdele! Når du først har toppen, så mangler du kun et par fine badebukser eller -trusser. Når du vælger delene individuelt har du et større potentiale for personliggørelse af badestilen at råde over. I stedet for blot at vælge en færdigsamlet løsning, kan du skræddersy din egen stil. Kombiner eksempelvis en traditionel, helfarvet badebuks med en mere eksperimenterende, eventuelt mønstret bikinitop for at opnå et harmonisk omend dynamisk modspil. Du kan også fuldende den vilde stil med både en farverig top og en eksperimenterende bikini underdel. Uanset hvilken stil, du har, kan du sikkert finde nogle bikini overdele i sortimentet her på siden, som vil tiltale dig. Her på Zalando.dk har vi nemlig samlet et umådelig bredt udvalg, så du kan sikkert finde noget, der passer til dig og din stil her på siden. Så tag et kig i det omfattende udvalg og lad dig inspirere til din næste tur i vandet!