Har du fundet en bikinitop, der sidder lige i skabet, men en underdel der ikke helt spiller? Alle kroppe er unikke og forskellige, og derfor passer alle bikinisæt ikke på både over- og underkrop. Her kan du vælge imellem de bikini underdele, du står og mangler uanset om du vil matche din overdel eller opnå en fed kontrast.

Få styr på bikinilooket

Benyt dig af muligheden for, at finde den perfekte pasform på din underdel i det varierende udvalg af skønne designs. Den sorte er som bekendt et sikkert hit og kan matches med stort set alle farverige og mønstrede overdele. Den hvide eller neonfarvede forstærker din kulør, så du synes brunere, end du er. På den måde behøver du ikke bage i solen dagen lang, hvis du hellere foretrækker at læse en god bog i skyggen eller tage på gallerier. Modellerne fås i masser af unikke snit og med forskellige detaljer, der skiller sig ud fra hinanden. Vælg imellem bindebikinier, brede og smalle kanter, som alle giver et særligt udtryk til netop din figur.

Bikini underdele – suppler med sommerens trends

Når du har styr på bikinilooket kan du supplere med sommerens lækreste accessories. Kombiner din bikini med badesandaler og en kimono, når du skal hente forsyninger i form af kolde drinks eller magasiner. Denne sommer er mottoet: jo større, jo bedre! Derfor skal du ikke holde sig tilbage med at style med enorme solbriller og en fed, stor stråhat. Derudover anbefaler modeguruerne denne sommer solskinsgule items som supplement til dit sommerlook. Brug den gule farve i en gul stofelastik, et gult perlearmbånd eller gå hele vejen med en gul bikini. Kun du sætter grænser for dit sommerlook. Du kan starte her i det imponerende udvalg af bikini underdele til damer.

Inspiration