Konfirmationstøj - piger

Populære filtre
3.405 varer
mc.cloudd
mc.cloudd
mc.cloudd·
anounouuu
anounouuu
anounouuu·

Konfirmationstøj til piger til festen og andendagen

For mange unge piger er konfirmationen en stor dag, og det betyder meget, at konfirmanden har det helt rigtige tøj på. Både til selve festen og også på andendagen, når der er Blå Mandag. Hos Zalando har vi samlet en kollektion af lækkert konfirmationstøj til piger, som både kan bruges af konfirmanden eller af dig, der er gæst til festen. I dag er der heldigvis ikke mange regler for, hvad man forventes at have på til en konfirmation. For mange er det dog et must, at selve konfirmationskjolen er hvid, men det er ikke et særligt krav. I vores brede udvalg af festtøj og konfirmationstøj finder du derfor alt fra elegante, lange aftenkjoler til buksedragter, nederdele og skjorter, så her er meget at vælge mellem.

Festtøj til konfirmationen

Skal der være gilde, skal dit festtøj findes frem fra garderoben. Hos Zalando har vi samlet alt fra lange rober til yndige kjoler, der går til lige over knæet. Uanset om konfirmanden er til et stilfuldt look eller foretrækker festtøj i en mere afslappet stil, kan du være sikker på at finde det hos os. Piger er forskellige og har forskellige præferencer, hvad angår stil. Konfirmationstøj til piger spænder derfor vidt. Er du en buksepige finder du for eksempel velsiddende buksedragter, som ser smarte ud med både sneakers og sandaler. Du kan også finde flere smarte bukser, som kan kombineres med en croptop og blazer, med en smuk skjorte eller en sweatshirt i fine farver. Top dit festtøj af med et par fede sko og smarte accesories som smykker, et bælte eller en taske.

Skab din helt egen feststil

Det allervigtigste, når du skal vælge dit outfit til festen, er, at du føler dig godt tilpas i tøjet. Det skal både føles behageligt på kroppen, men det skal også passe til din egen personlige stil. Ikke alle er til det store skrud, mens andre drømmer om at udleve prinsessedrømmen og tage til fest i den helt store gallakjole. Er du til glimmer, glitter og sus i skørterne finder du en skøn samling af gallakjoler, som helt sikkert får dig til at føle dig som en prinsesse in spe. Vil du hellere have konfirmationstøj til piger, som er lidt mere nede på jorden, finder du dog også kortere jerseykjoler og cocktailkjoler. Nedton gerne kjolen og gør den mere casual ved at bære den sammen med et par sneakers og eventuelt med en sød cardigan over skulderen. Find nemt dit nye konfirmationstøj til piger hos Zalando.