Skjorter med korte ærmer til herrer

Populære filtre
2.209 varer

Skjorter med korte ærmer til herrer og til enhver lejlighed

Til de varme lyse sommerdage passer skjorter med korte ærmer til herrer som hånd i handske. De kommer i mange forskellige snit, designs og former, og du kan derfor finde kortærmede skjorter, der passer til enhver lejlighed.

Skal du på kontoret eller til et vigtigt møde, kan du med fordel holde dig til de ensfarvede eller måske stribede versioner, for de signalerer stadig en flig af seriøsitet trods de bare arme. Du finder et væld af lækre versioner hos Zalando.

Når arbejdsdagen er slut, og du lader skuldrene dale, kan du samtidig give den mere gas med finurlige og eksperimenterende versioner af den kortærmede skjorte. Her kan du gå helt Hawaii med store og spraglede mønstre, og i modsætning til arbejdsdagen, der ofte kræver lange bukser, kan du i fritiden prøve dig frem med et par smarte shorts til.

Find kortærmede skjorter til herrer hos Zalando

Du kan gå på jagt efter din nye kortærmede skjorte til herrer i et væld af brands. J. Lindeberg har en model i safarifarve med nedfaldende krave for den helt rette blanding af afslappet og alvor. Her stråler dit stilbevidste og kvalitetsorienterede væsen ud af alle knapper.

Eller du kan give fuld gas med Missonis stormønstrede og spraglede skjorte i viskose med reverskrave. Du er klar til poolparty, strandtur eller til firmafesten i indre by.

Striberne tillader dig at style dit look på mange måder. De store brede striber er vovede og kan bære kraftigere og vildere farver, mens du med de klassiske nålestriber på din kortærmede skjorte er klar til alt fra bryllup til lønforhøjelse.

Bær din kortærmede skjorte bæredygtigt

Der er mange måder at finde bæredygtighed på i kortærmede skjorter til herrer. Men der er kun én måde at bære sådan en skjorte på: Med stolthed. Kig for eksempel en ekstra gang på Studio IDs sorte læderskjorte. Den er ikke bare en fryd for øjet. For den er også god for planeten. Læderet er fra certificerede miljømæssigt ansvarlige producenter, hvilket blandt andet er med til at mindske aftrykket på planeten og minimere vandforbruget.

Hos Icebreaker har de fokus på dyrevelfærden, når de producerer skjorter i uld. De bruger kun uld, der er certificeret fra virksomheder med fokus på dyrevelfærd og på at passe på naturen. Det kan du glæde dig over, mens du ser bragende godt ud i deres veldesignede produkter.

Du finder også skjorter i helt eller delvist økologiske materialer, og det betyder, der ikke har været anvendt syntetiske pesticider i produktionen, og at virksomheden påtager sig et ansvar for hele forsyningskæden på vej fra skabelse til den endelige brug.