Produkter til herrer

Populære filtre
1.708 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Lad dig inspirere af en stil, hvor retro referencer er det bærende element og den røde tråd. Med adidas originals til herrer får du tysk mode med 80’er vibes, som er intet mindre end exceptionel kvalitetsmode.

Med tysk mode på hylden får du alle muligheder for et look, der er cool. Gennem sæsonens fedeste sneakers, bukser og bluser florerer snit og farver, der er i tråd med tidens trend. Hertil tilføres en sporty attitude og en helt unik vintage-stil.

adidas originals – mode der ikke går på kompromis

Hos brandet er kompromis ikke en mulighed. Stil, kvalitet og slidstyrke er altid i top, så du kan klæde dig i adidas originals til herrer fra top til tå. Med flere årlige kollektioner åbner brandet op for en verden af fede looks med maskulin kant.

Mode fra adidas originals er sportsmode til mere end sport. Miks og match farver og snit som du ønsker. Ved at kombinere forskellige teksturer skaber du et eksklusivt vibe, der holder. Til en dag på arbejdet eller studiefester – adidas originals går til det hele.

Pift dine jeans op med et par farvestrålende sneakers, en cap og en hættetrøje med det verdenskendte logo. Alt sammen fra udvalget. Smøg buksebenene op som en frisk detalje til looket. Mænd i alle aldre bliver forkælet med sortimentet af adidas originals til herrer.

Miks de mange fede styles eller pift klædeskabets indhold op med enkelte styles. På Zalando.dk har vi alt hvad du skal bruge for en trendy og maskulin hverdagspåklædning. Giv de fedeste modeelementer, med tydelige referencer fra 80’erne og 90’erne, en plads, og bliv cool til hverdag og sport.

Inspiration