Halskæder til herrer

Populære filtre
715 varer

Udtryk din stil med halskæder til herrer

Man siger ofte at der ikke findes så mange smykker til herrer. Men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er en mængde smykker herrer faktisk kan bære, om flere som heller ikke bare er noget nymodens mænd har fundet på for at sælge til en ny kundegruppe.

Mænd må også gerne havde stil og udstråling, her kan det rigtige smykke være med til at udtrykke det. Fra et klassisk kors, eller den vel næsten endnu mere klassiske, på vores breddegrader, Thors hammer, er to populære eksempler, i et hav af udførsler.

Men her er også masser af andre symboler og styles, der hver især udtrykker hver sit signal, hver sin individuelle stil og endda personlighed. Halskæder til herrer kan være lidt gemt af vejen og måske være det som viser af et lidt rå ydre faktisk indeholder et hjerte af guld.

Halskæder er en utroligt individuel ting

En halskæde der måske betyder en ting for den ene, har måske en helt anden betydning for en anden og sådan er det. Halskæder kan være noget dybt personligt. Husk også at det eventuelle vedhæng vil være nært dit hjerte. Så bliver symbolikken ikke tydeligere.

Nogle vælger jo også bære en eventuel vielsesring i en halskæde. Det er jo helt op til den enkelte, eller i dette tilfælde, måske det enkelte par. Der kan jo både være praktiske eller sentimentale grunde til at bære det sådan og udvalget her omfatter halskæder du kan bruge til dette.

Om du vil underbygge en lidt rå, lidt barsk stil, eller du vil vise noget blødhed, en passion eller tanke som ligger dig nær, så kan der findes en halskæde som kan hjælpe dig. Fra den kraftige guldkæde til en beskeden, diskret sølvkæde.

Elsk noget nyt, genelsk noget gammelt, og smil til naturen

Naturligvis er man indenfor smykkeverdenen også i stigende grad opmærksom på miljøet og har udtænkt og udviklet måder, hvor man også her kan nedsætte forbruget af energi og dyrebare råvarer.

Meget af den elektronik vi gennem de senere år har smidt ud, indeholder ofte visse mængder ædelmetaller, da disse har nogle særlige egenskaber som har vist sig nyttige i forskellig elektronik. Disse er man begyndt at genindvinde og blandt andet benytte i smykkeproduktionen.

En halskæde kan også være lavet af gamle, ødelagte smykker, hvor man adskiller metaller og genanvender det. Dermed går det ikke til spilde vores lossepladser og vi skal ikke bruge store ressourcer på at genudvinde nyt, noget vi nok ikke kan blive ved med i evigheder da deres mængde på jorden er begrænset. Så hav måske det med i tankerne, nær du vælger halskæder til herrer her hos Zalando.