Populære filtre
511 varer

Klassiske adidas Originals-sko til herrer, med dybe rødder

adidas har dybe rødder i tyske Bayern, hvor Adolf Dassler startede virksomheden med produktion af særlige løbesko med pigge. På et tidspunkt kom hans bror også med i virksomheden, men der opstod senere uenigheder, som fik de to brødre til at gå hver til sit.

Dassler-brødrene fik deres store gennembrud for deres løbesko, da de havde fået sprinteren Jesse Owens til at bruge dem til legene i Berlin i 1936. Hans sejr var med til at skabe ekstra opmærksom og øge efterspørgslen på skoene.

Virksomheden måtte dog et par år efter holde en ufrivillig pause, men var i fuld gang igen i slutningen af 1940’erne, hvor de to brødre nu var indædte konkurrenter. Måske har dette medvirket til at drive udviklingen, for siden er adidas vokset til det, der i dag et af de største brands indenfor sportstøj og -udrustning.

De adidas Originals-herresko du kender

Originals har sine rødder i det klassiske adidas, det som du nok kan huske fra eksempelvis 1990’ernes sportstøj og fodtøj, men fremstillet med nutidens materialer og krav. Hermed er det ikke utænkeligt, at du her finder nogle sko, som du synes virker bekendte.

Om det er et par behagelige sko til fritidsbrug og hygge eller måske nogle lidt mere diskrete, eksempelvis sorte sko til et arbejde, hvor du står eller går meget i løbet af dagen, så kan du finde sko, du kan bruge til de her. De kan passe med jeans, træningstøj og andet casual tøj uden at virke malplacerede.

Du kan også finde sko med style og funktionalitet, der passer perfekt til joggingturen og dit træningstøj. Her kan det være en fordel at kigge decideret på nogle sko, der er angivet til at være løbesko. De vil typisk være udviklet til at give bedre støtte, affjedring og ofte også lige lidt ekstra greb.

Størrelse forpligter, og adidas gør sit bedste

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword i dag og flere og flere produkter og producenter og indarbejder det i deres produkter. adidas er ingen undtagelse og arbejder dels med at udvikle egne teknologier og dels med at understøtte og deltage i fælles fremstød og udvikling.

Særligt kommer denne indsats til udtryk ved anvendelsen af genanvendt plast i eksempelvis adidas Originals-sko til herrer, som dem du finder her. Det kan være plastflasker eller fiskenet og plastaffald, der er indsamlet ved vores oceaner, som omdannes til højteknologiske plastmaterialer, som anvendes i såler og andre steder i skoen.

I andre sko benytter man læder som er certificeret fremstillet uden anvendelse af ellers gængse kemikalier og arbejdsmetoder for at skåne miljøet og områderne, hvor læderet forarbejdes.