Læderbukser

Populære filtre
399 varer

Læderbukser

Mangler du lidt ekstra kant i dit look? Så vil et par læderbukser være lige noget for dig. Før i tiden var læder noget, der hørte sammen med motorcykler, men i dag ses trenden på alle de store catwalks, og her kan du se en masse stilede bud på, hvordan et par bukser i læder skal se ud.

Her giver nogle af de største brands deres bud på, hvordan læder skal designes. Et par gode bukser eller leggings i læder kan give dit look en rå kant, som virkelig er in i denne sæson. Se selv alle mulighederne i dette sortiment.

Læderbukser – understreg en rå og autentisk stil

Frembring et vaskeægte rock ’n’ roll vibe med et par stilede læderbukser. Du kan style dem på et hav af måder – det er helt op til dig. Er du til et råt og maskulint look eller det søde og feminine?

Til kvinderne vil et par stramme læderleggings sammen med en løstsiddende tunika og et par ballerinaer give et kontrastfyldt look, der vil understrege en feminin stil. Bukserne kan også styles med en oversize strik, der vil give et varmt og casual look.

Til manden er der heller ikke noget mere råt og lækkert end et par læderbukser. De kan med fordel styles med en hvid T-shirt og en læderjakke, der vil give et gennemført og rocket look.

Bukser i læder giver dig et hav af muligheder for styling. Her har vi samlet et hav af muligheder til både mænd og kvinder, så de kan få lov til at få lidt rå attitude ind i deres stil. Gå på opdagelse i udvalget på Zalando.dk, og få tilført lidt rå attitude til din personlige stil.

Gå ikke glip af