Espadrillos til damer

Populære filtre
790 varer

Det populære skodesign har dybe rødder i den spanske modetradition, hvor den kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede. Espadrillos har spredt sig til alle verdenshjørner og er i særdeleshed elsket af danske kvinder med passion for lette og lækre sko der går til det hele.

Skoen kommer i et hav af farver. Du har frie hænder til at finde en sko, der matcher netop din yndlingssommerkjole eller jeans. Skodesignets popularitet har givet alle de store designere blod på tanden for give skoen sin egen signatur.

Espadrillos – spanske herligheder til alle chikke piger

Ikke meget er ændret på det originale skodesign og du får dermed et stykke autentisk og troværdigt fodtøj. Espadrillos er kommet for at blive i dit klædeskab. De er helt perfekte til shopping i det tidlige forår, til sommerfester i godt selskab og til kaffeaftaler i sensommeren.

Smøg bukserne op, på med sommerjakken og smut i de smarte sko, der oser af kreativitet, godt håndværk, kvalitetsmaterialer og nutidige tendenser. Her får du et par lette sommersko, som fortjener en plads ved siden af dine høje stiletter. Med de lette kanvassko bliver alt andet fodtøj overflødeligt.

Espadrillos er kendt som en sko af relativt få materialer. Sålerne er ofte produceret i naturlige reb-lignende materialer og overdelen består af kanvas. Tekstilet farves i alle regnbuens farver, så du kan vælge et par sorte klassiske modeller med bindebånd eller gå med et par sprælske sko med feminine detaljer.

Her er alt fra de mokkasinlignende sko til sandaler, snøresko og sneakers-inspirerede sko med gummisål. Giv dine fødder et hvil i et af sæsonens hotteste must-haves. Med overdele i ruskind, slangeprint, pallietter og meget mere kan du få styr på påklædningen til næste brunchaftale.