Alle

Sko fra Caprice

Filter (1)

159 varer

Hvordan har fødderne det i dag? Er det tid til at give dem en ekstra omgang forkælelse, der varer ved i lang tid? Så er det værd at kaste blikket på udvalget af CAPRICE sko, der forener wellness med fashion. Det er ikke længere to forskellige begreber, men noget der forenes, så du får komfort og topmoderne fodtøj på samme tid.

Det kan faktisk godt lade sig gøre at designe spidse snuder og høje hæle uden at gå på kompromis med komforten. Det er dette tyske mærke et synligt bevis på. Som en del af et større foretagende med navne som s.Oliver og Tamaris nyder CAPRICE godt af mangeårig ekspertise og erfaring, hvor komfort og velvære netop er en del af koncernens signatur.

CAPRICE sko – lad kvaliteten tale for sig selv!

Mange skomærker vælger at gå på kompromis med komforten, når der skal designes modesko. Komfort er nemlig ofte forbundet med noget mere nørdet og tungt rent stilistisk. Men det er blot en skrøne, hvilket også bliver bekræftet, når man ser på sortimentet af CAPRICE sko, hvor skoene både lever op til tidens trends, uden at komforten forstyrrer det æstetiske aspekt, men virker som den skal med mærkbar velvære.

Hos CAPRICE spiller man på mange strenge, og man er super god til det. Designstilen og det omfattende udvalg giver noget at vælge imellem. Her finder du både feminine og festlige sko til de sjove byture, men også hverdagsfodtøj til brug på arbejde eller andre ting. Det er et perfekt miks mellem casual og formelle looks.

Sloganet ‘walking on air’ er meget velvalgt af dette tyske mærke. Det understreger netop vigtigheden af komforten, hvor både såler og overdele gør alt det bedste for dine fødder. Det er fodtøj, du kan holde ud at have på i timevis eller hele arbejdsdage uden at komme hjem med vabler og ømme tæer.

Hvis du også sætter pris på alsidighed, så tag et nærmere kig på kollektionerne af CAPRICE sko. Her finder du alt fra sprudlende festsko med pynt og skarpe hæle til helt klassiske sneakers eller snøresko. Det beviser blot, at man altid kan regne med mærket, uanset hvilken begivenhed, der venter i kalenderen.