Sko, tøj og accessories fra Melissa

Filter (1)

3 varer

Har du altid været overbevist om, at plastik er no-go i forbindelse med fodtøj, så tag et kig på kollektionerne fra Melissa, der ændrer dit syn markant og positivt. Her får man nemlig et vink med en vognstang om, at modesko kan skabes af alle typer af materialer, så hop med på en ny bølge af fodtøj, der gør dine fødder smukkere.

Tag dig i agt, for Melissa sparker skomoden i gang med sit vovemod!

Er du også typen, der er vild med underholdning og personlige udtryk, der understreger hvem du er? Så byder Melissa på masser af sko til både kvinder og børn, som vil smile, hver gang de kigger ned på egne fødder. Især børneskoene er et festligt indslag, hvor smeltede is, sommerfugle, dinosaurhoveder eller cute kattefjæs pryder spidsen af skoene til stor jubel. Til kvinderne er der ligeledes nytænkende og personlige skodesigns på programmet, for dette brasilianske mærke er ganske enkelt plastic fantastic!

Dine sko siger alt om din personlige smag

Normalt forbinder man plastik med indkøbsposer og legetøj, men Melissa formår at gøre dette specifikke materiale til noget ekstraordinært. Det sker i kraft af hendes kreativitet kombineret med samarbejder og input fra kulturelle kilder som arkitektur, kunst og musik. Denne brasilianske mesterdesigner sørger for at pryde dine fødder på en unik og individuel måde, hvilket er hele essensen inden for nutidens skomode. Farver og former leder tankerne hen på techno, innovation og fest. Så bliv dus med et skomærke, der også begår sig i New York, London og Sao Paulo!