Filter

Pumps

2,647 varer

Fuldend dit outfit med et par smarte og yndefulde høje hæle, der er fyldt med trendy detaljer direkte fra modebladet. De mange smarte modeller giver et moderne og kvindeligt look, der er et must-have i enhver fuldendt skogarderobe. Og denne kollektion byder på de nyeste darlings fra catwalken.

Pumps - Elegante, feminine og fyldt med stil

Høje hæle er en populær del af sko garderoben, og findes i mange forskellige modeller. Derfor kan du også i denne kollektion finde alt fra det sofistikerede modeller til de mere glamourøse. Skal du bruge et par til jobbet er det oplagt at gå efter de mere enkle modeller. Der findes nogle med trendy detaljer, der giver en unik sko selvom, den er designet efter de klassiske modeller - en enkel sløjfe er en mulighed. Leder du efter noget mere eksklusivt, findes der modeller med smarte detaljer som glimmer, sten og perler. Sko er en vigtig del af dit outfit, og med disse forskellige modeller har du til forskellige situationer.

Løft dit look med smukke pumps

Pumps er og bliver en populær sko, der bliver betragtet som elegant og forførende. Kollektionen her indeholder derfor mange forskellige variationer af både modeller og farver, så du kan finde et par, der passer til din stil. Det kan være en fordel af have flere par du kan sammensætte sådan du har et par til et hvert tænkeligt outfit. Modellerne fås med forskellige højde hæle, så du kan finde en højde, der passer bedst til dig. Derudover finder du i kollektionen også både tynde og brede hæle, alt efter hvilket look du går efter, og hvad du foretrækker at gå i. Gå sæsonen i møde med et par trendy nye høje hæle.

Gå ikke glip af

Pumps – Stil med højde

Et par labre pumps er nærmest et must-have i enhver modebevidst og moden pige eller kvindes garderobe. Når looket skal optimeres til det yderste, eller når lejligheden er fin, er et par pumps det ideelle fodtøj at stikke i. Den høje hæl giver skoen et luksuriøst og elegant udseende, som fungerer godt i et væld af forskellige sammenhænge. Både mode- og lejlighedsmæssigt. Et par pumps er eksempelvis ideelle som supplement til en flot kjole, men går også særdeles godt i spænd med et par smækre jeans. Pumps kan bruges i hvilken som helst lejlighed - lige fra selskaber som bryllupper og hverdag. De fås nemlig i et væld af forskellige designs, så du kan vælge et par, der passer til lige præcis dit gøremål. Modellerne med tykkere hæl er typisk mere velegnede til det tilbagelænede hverdagsoutfit, imens de tynde hæle typisk gør sig bedst ved finere anledninger - både rent praktisk og stilistisk. Dog er der ingen grænser for, hvor og hvornår du kan bruge dine pumps, og et par lækre, tyndhælede stiletter kan snildt bruges på arbejdspladsen, hvis du er typen, der ikke går på kompromis med dit udseende - heller ikke til hverdag.

Pumps - Et studie i elegance

Kast ekstra glans og elegance over stilen med et par lækre pumps fra siden her! Modellerne fås indenfor enhver prisklasse - lige fra det økonomisk overkommelige til det meget eksklusive. Derudover fås de i et væld af forskellige farver og designs, så du kan sikkert også finde en model, der passer perfekt til lige præcis din stil og smag. Pumps er klassiske, tidløse og ikoniske, og derfor har en lang række af verdens førende brands givet sig i lag med den fede fodtøjskategori. Det betyder, at udvalget den dag i dag er helt enormt. Helt konkret så byder sortimentet af pumps her på Zalando.dk i skrivende stund på mere end 2000 forskellige modeller, så mon ikke, at der er nogle par iblandt, som passer til dig? En lang række potente brands står bag kollektionen, eksempelvis Peter Kaiser, Desigual, Mai Pie Senza og mange, mange flere. Så tag et kig i det omfattende og spændende katalog her på siden, og lad dig inspirere. Her er både skandinavisk minimalisme, varmblodet, sydlandsk design og etniske strøg, så her er masser at lade sig medrive af!