Computertasker til herrer

Populære filtre
419 varer

Computertasker til dig som er på farten

Computertasken er essentiel for alle, der bærer deres computer og andre devices med sig gennem dagen. Om du skal i skole, til møde eller på vej til arbejde, er en holdbar, stilsikker og praktisk computertaske et must.

Denne type taske er designet med en bred og stor lomme med plads til din computer. Derudover kommer den også i versioner med ekstra rum, så du nemt kan holde styr på alt fra nøgler, bøger, tablets og blokke. Det er ikke særligt smart at skulle have flere tasker med dig gennem dagen, hvorfor vi hos Zalando har samlet et stort udvalg af forskellige computertasker, der matcher dit behov.

Selvom denne taske først og fremmest er praktisk, betyder det ikke, at det skal være kedeligt. Du kan sagtens have din nye computertaske stående fremme på kontoret eller matche den med både jakke og sko.

Find det helt rigtige match til dig

Zalandos sortiment byder på en bred vifte af mange forskellige brands og et stort udvalg af spændende materialer. Du finder de klassiske modeller i læder samt de mere sporty varianter i tekstil.

Fra business-casual til tidløse klasikkere. Fra kontor til skole. Vores sortiment byder på tidens smarteste modeller , så du kan holde din stil opdateret med tidens trends, samtidigt med at du har styr på alt det vigtige.

Alle vores tasker har nemlig en ting til fælles: den høje kvalitet. Hos os kan du vide dig sikker på, at du finder et holdbart og moderne produkt, hvor du trygt og stilsikkert kan opbevare din computer.

Smarte designs og lækre features

Computertasker kommer i mange forskellige designs, og du finder både mappe-versioner og dem med skulderstropper. Designs med skulderstropper gør det nemmere at svinge tasken over skulderen, også når den har lidt mere vægt. De kommer ofte med flere små lommer til opladere, så du har det hele samlet på et sted.

Mappen er designet til transport og de lettere bærbare computere. Denne version har et slankt design, og mapperne i læder giver dit look et hint af ubesværet og tidløs business-casual. Match din computertaske i læder eller ruskind med en lang frakke og et par lækre støvletter for et feminint look.

Da computere kommer i mange forskellige størrelser, bør du kende til din bærbares mål, inden du køber din computertaske. Det er nemt at vælge det rigtige match hos Zalando, da målene er angivet på produktsiden.