Tasker & kufferter

Computertasker til herrer

Pris
149
149
11395
11395
krkr
Størrelse
Anledning

306 varer

Sorter efter:
Side 1 af 4
NANO NIPPON - Attachetasker - dunkelbraun Attachetasker - black Attachetasker - black Attachetasker - dark brown ADAM - Attachetasker - black olive MARQUET - Attachetasker - medium brown Computertasker - grey NANO - Computertasker - black Computertasker - black Attachetasker - antique dark brown NANO BIG ZIP - Computertasker - cognac Computertasker - black CAPITAL - Attachetasker - black Attachetasker - black Attachetasker - classic brown Attachetasker - nero Attachetasker - hazel brown MARQUET - Attachetasker - dark brown Attachetasker - brown BILSTON - Attachetasker - black Attachetasker - black Attachetasker - grey Attachetasker - black PEBBLE COMMUTER - Attachetasker - dark brown Attachetasker - navy STOCKHOLM - Computertasker - dunkelbraun OTTAWA - Attachetasker - black TOMEC/OPGRADE - Computertasker - opgrade dark Attachetasker - cognac NANO NIPPON - Attachetasker - cognac Attachetasker - light brown Computertasker - nero CLASSIC SLEEVE - Computertasker - midnight blue Attachetasker - brown Attachetasker - black NANO BIG ZIP - Computertasker - black OMEGA - Attachetasker - navy NOBEL DAY - Attachetasker - cognac Attachetasker - black DOG HOOK BRIEF - Attachetasker - black/black leather Computertasker - black OMEGA - Attachetasker - black Attachetasker - black Attachetasker - black CLEAN BRIEF 2 ROOMS - Attachetasker - cognac BASIC - Computertasker - black TRAVELLER - Attachetasker - black Attachetasker - brown Attachetasker - black NANO BIG ZIP - Computertasker - brown HIGHWAY - Attachetasker - black DIGITAL DOC - Attachetasker - black Attachetasker - light brown Attachetasker - brandy Attachetasker - black Attachetasker - light brown NEIL - Computertasker - black FOCUS SLIM DOC - Attachetasker - black Attachetasker - black Attachetasker - mocha

I en travl hverdag kan det være nødvendigt at have computeren med frem og tilbage på arbejdet, skolen, mødet eller weekendopholdet. Derfor er en computertaske et must-have, så du nemt kan transportere din computer fra A til B. Disse smarte tasker er designet efter de nyeste trends og er praktiske i en hektisk hverdag.

Computertasker til herrer - smart, praktisk og stilfuldt

Der kan være mange årsager til, at du skal have din laptop eller notebook med på farten, og derfor er det essentielt at have en taske, der kan have ikke kun din computer, men alt tilbehøret samlet et praktisk sted. Taskerne gør det nemt at have computer, mus, headset og adapter samlet, og nemt at pakke væk når du skal ud af døren. Det er ofte upraktisk og tungt at bære rundt på, så taskerne fås med smarte stropper til at have hen over skulderen. De små rum gør det nemt at fordele tilbehøret og er med til at beskytte skærmen for slag og ridser. Dejlig opbevaring til din computer og sikkerhed, når du skal have den med på farten.

Stilfulde tasker til din computer

En computertaske er først og fremmest praktisk, men når du skal have den med på kontoret eller til vigtige møder, er det rart at have en, der ikke kun er praktisk, men også stilet. I denne kollektion finder du mange smarte og moderigtige tasker i forskellige designs. Mange af disse stilede tasker fås i læder, mens andre fås i stof. Det er med til at give dem et eksklusivt og stilet look. Computeren er ofte en af vores vigtigste ejendele, og når du har valgt at investere i en computer, så fortjener du også en smart taske at have den i. Sørg for at din stil og din taske matcher med en taske fra denne smarte kollektion.

Gå ikke glip af

Computertasker – opbevar din pc sikkert ved din side!

En computer er efterhånden noget som alle danskere ejer. Selvom smartphones og tablets er blevet ligeså populære, så ændrer det ikke ved, at en bærbar pc er helt uundværlig. Den er nemlig det bedste valg, når der skal arbejdes i forskellige programmer, hvad enten det er i skole, på arbejdet eller i fritiden. En bærbar computer er netop bygget, så den kan klappes sammen og tages med på farten. Men det er ikke praktisk at rende rundt med den under armen, og derfor kommer udvalget af computertasker til deres fulde ret. Taskerne er blevet en helt naturlig del i forlængelse af et computerkøb, og derfor er sortimentet også omfattende. De er specialdesignet til formålet, så der er taget højde for mange ting. Det betyder forskellige størrelser, der passer til den tommer du har købt. Derudover er der oftest ekstra rum og lommer med plads til oplader, mus og en mappe. Mange computertasker er også forsynet med små ekstra udvendige lommer med plads til smartphone, nøgler og andre småting, så pas godt på din bærbar pc med en praktisk taske.

Lækre designs til din computer

Ligesom ved alle mulige andre taskedesigns, så har udseendet naturligvis også noget at sige, når det kommer til pc-tasker. Det betyder også, at udvalget af computertasker byder på noget for enhver smag. Her er fine attachetasker i businessagtige looks, gedigne lædervarianter i stilsikre hits, sporty kanvasdesigns samt flere andre typer og modeller. Fælles for langt de fleste designs er også de praktiske skulderremme samt håndtag, der giver dig mulighed for at bære tasken på flere måder. Derudover giver de rektangulære og ret slanke former masser af beskyttelse til din bærbar, så den ikke rucher rundt, når du er på farten. Taskerne er også godt polstrede, hvilket virker stødabsorberende, og dermed giver tryghed, når din pc skal med i skole, på kontoret eller på cafe. Rækken af computertasker er gennemtænkt, praktisk og moderne, så bestil lige her på Zalando.dk.