Computertasker til herrer

Populære filtre
382 varer

I en travl hverdag kan det være nødvendigt at have computeren med frem og tilbage på arbejdet, skolen, mødet eller weekendopholdet. Derfor er en computertaske et must-have, så du nemt kan transportere din computer fra A til B. Disse smarte tasker er designet efter de nyeste trends og er praktiske i en hektisk hverdag.

Computertasker til herrer - smart, praktisk og stilfuldt

Der kan være mange årsager til, at du skal have din laptop eller notebook med på farten, og derfor er det essentielt at have en taske, der kan have ikke kun din computer, men alt tilbehøret samlet et praktisk sted. Taskerne gør det nemt at have computer, mus, headset og adapter samlet, og nemt at pakke væk når du skal ud af døren. Det er ofte upraktisk og tungt at bære rundt på, så taskerne fås med smarte stropper til at have hen over skulderen. De små rum gør det nemt at fordele tilbehøret og er med til at beskytte skærmen for slag og ridser. Dejlig opbevaring til din computer og sikkerhed, når du skal have den med på farten.

Stilfulde tasker til din computer

En computertaske er først og fremmest praktisk, men når du skal have den med på kontoret eller til vigtige møder, er det rart at have en, der ikke kun er praktisk, men også stilet. I denne kollektion finder du mange smarte og moderigtige tasker i forskellige designs. Mange af disse stilede tasker fås i læder, mens andre fås i stof. Det er med til at give dem et eksklusivt og stilet look. Computeren er ofte en af vores vigtigste ejendele, og når du har valgt at investere i en computer, så fortjener du også en smart taske at have den i. Sørg for at din stil og din taske matcher med en taske fra denne smarte kollektion.

Gå ikke glip af

Computertasker til dig som er på farten

Computertasken er essentiel for alle, der bærer deres computer og andre devices med sig gennem dagen. Om du skal i skole, til møde eller på vej til arbejde, er en holdbar, stilsikker og praktisk computertaske et must.

Denne type taske er designet med en bred og stor lomme med plads til din computer. Derudover kommer den også i versioner med ekstra rum, så du nemt kan holde styr på alt fra nøgler, bøger, tablets og blokke. Det er ikke særligt smart at skulle have flere tasker med dig gennem dagen, hvorfor vi hos Zalando har samlet et stort udvalg af forskellige computertasker, der matcher dit behov.

Selvom denne taske først og fremmest er praktisk, betyder det ikke, at det skal være kedeligt. Du kan sagtens have din nye computertaske stående fremme på kontoret eller matche den med både jakke og sko.

Find det helt rigtige match til dig

Zalandos sortiment byder på en bred vifte af mange forskellige brands og et stort udvalg af spændende materialer. Du finder de klassiske modeller i læder samt de mere sporty varianter i tekstil.

Fra business-casual til tidløse klasikkere. Fra kontor til skole. Vores sortiment byder på tidens smarteste modeller , så du kan holde din stil opdateret med tidens trends, samtidigt med at du har styr på alt det vigtige.

Alle vores tasker har nemlig en ting til fælles: den høje kvalitet. Hos os kan du vide dig sikker på, at du finder et holdbart og moderne produkt, hvor du trygt og stilsikkert kan opbevare din computer.

Smarte designs og lækre features

Computertasker kommer i mange forskellige designs, og du finder både mappe-versioner og dem med skulderstropper. Designs med skulderstropper gør det nemmere at svinge tasken over skulderen, også når den har lidt mere vægt. De kommer ofte med flere små lommer til opladere, så du har det hele samlet på et sted.

Mappen er designet til transport og de lettere bærbare computere. Denne version har et slankt design, og mapperne i læder giver dit look et hint af ubesværet og tidløs business-casual. Match din computertaske i læder eller ruskind med en lang frakke og et par lækre støvletter for et feminint look.

Da computere kommer i mange forskellige størrelser, bør du kende til din bærbares mål, inden du køber din computertaske. Det er nemt at vælge det rigtige match hos Zalando, da målene er angivet på produktsiden.