Sko, tøj og accessories fra Stella McCartney Lingerie

Filter (1)

25 varer

Hvis du søger mode, der kæler for krop og øje, er ikoniske Stella McCartney’s unikke og luksuriøse lingerikollektion lige noget for dig. Med Stella McCartney Lingerie bliver dagligdagen fyldt med feminine vovede blonder og tekstiler, skarpe skæringer og kvindelige former. Når der skal skrues op for en forførende silhuet er mærket dit go-to brand – hver gang!

Stella McCartney Lingerie – eksklusivt lingeri til trendy kvinder

Den amerikansk-britiske modedesigner har indenfor en årrække opnået status som et af de førende brands på den internationale modescene. Som datter af tidligere Beatles-medlem ligger det kreative i blodet. I en alder af 13 år designede hun sin første jakke og har sidenhen beriget modeverdenen med eksklusive kreationer. Designeren er kendt blandt fashionistaer for sine sexede kollektioner fra undertøjslinjen. Den klare signatur formes med inspiration fra Londons trendy gader, samt andre store fashionable modemetropoler. Så ønsker du at forkæle kurverne med noget ekstra lækkert, hvor kun de største tendenser får en plads, er Stella McCartney Lingerie et godt valg.

Lingeri med tidløs finesse

Hos Stella McCartney er du aldrig i tvivl om kvaliteten. Nøje udvalgte tekstiler mikset med en bred forståelse for hvad kvinder ønsker af deres undertøj skaber en kollektion, der er spækket med fascinerende designløsninger. Rene linjer og smukke detaljer sætter et friskt strejf på dit udtryk. Vælg mellem smukke blondedesigns i klassiske farver, mere casual modeller og unikke designs i moderne prints. Altid i den skønneste farvepallette, så du går stilfuldt gennem hverdagen med stil fra inderst til yderst. Find din favorit på Zalando.dk og oplev luksus på egen krop hver gang du trækker i de tidløse klassikere fra den dygtige designer.

Gå ikke glip af