Filter1

119 varer

Den smukke – og behagelige – undertøjskollektion fra LOVE Stories er fyldt med spændende farver og lækre detaljer. Det hollandske brand har formået at skabe en undertøjskollektion i en skøn kombination af sporty og romantiske designudtryk, som på grund af de gentagne valg af farver kan mixes og matches på kryds og tværs. Foruden lingeri er er også nattøj i deres nye kollektion.

Dristige farvesammensætninger og udsøgt komfort

Den nye, unikke undertøjskollektion fra LOVE Stories kendetegnes ved de dristige designs og spændende farvekombinationer i sammensætning med prints i mange forskellige former. Det er en sjælden kombination, som på finurlig vis bare fungerer i denne kollektion fra det hollandske lingeribrand. Undertøjet fra LOVE Stories er lavet i lækre og bløde jerseymaterialer, som giver dig en helt unik pasform og komfort, når du har det på. Særligt er det komforten, som har været i højsædet, da brandet sad ved tegnebordet: undertøjet er lavet stort set uden sømme og de smarte trekants-bh’er er lavet uden bøjle, så der ikke er noget, der nager eller strammer nogen steder.

Mix og match på kryds og tværs

I sortimentet på Zalando.dk finder du et lille udvalg af badekåber, badetøj og nattøj – lingeriudvalget af det, der er størst fra LOVE Stories. Det alsidige og feminine undertøj er skruet sammen på en sådan måde, at du kan mixe og matche de forskellige dele, som du har lyst til. Du kan derfor nemt og hurtigt style dit helt personlige sæt undertøj, hvilket gør gennem kollektion fra LOVE Stories til noget helt særligt. Koblingen af de forskellige prints med de forskellige, gennemgående farver giver dig på den måde en helt særlig mulighed for naturligt at style en grøn overdel med en vinrød underdel – eller noget helt andet.

Inspiration