accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Trusser

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
711 varer

Trusser

At gå med numsen bar under en kjole eller et par bukser – det er ikke lige sagen. Det sker til tider, at diverse superstjerner bevidst eller ubevidst laver en smutter og glemmer underdelene, men derved mister man hele komforten. Et par trusser er nemlig lig med komfort og pasform samtidig med, at de beskytter dit tøj mod snavs og sved. Før i tiden havde folk færre midler, og de vaskede deres tøj i hænderne, men i takt med at teknologien har taget over, slipper man for dette arbejde. I dag smider man nemlig undertøjet i vaskemaskinen, så man nemt og hurtigt har noget velduftende og rent at tage på om morgenen. Man kan naturligvis have brug for at lægge et par trusser i blød. Så det at vaske i hænderne lever trods alt lidt videre. Her på Zalando elsker vi undertøj af enhver art. Det er nemlig selve basen på et outfit, så tingene holdes sammen og sidder ordentligt. Derfor finder du også alle de store, populære mærker samt en masse andre brands, så du altid er velklædt i de underste lag.


Det er altid tid til nye trusser

Man skal aldrig gå ned på undertøj. De inderste dele er nemlig helt essentielle for den samlede velvære. Både i form af pasform og bløde materialer, men også fordi de netop holder styr på figuren. Et par trusser giver nemlig form til din bagdel, så den løftes op og sidder godt under kjolen eller bukserne. Hvor meget og hvor lidt, der skal 'shapes', afhænger naturligvis af, hvilke typer af underbukser, du bestiller. Kollektionerne med trusser er garant for de tre grunddesigns i form af klassiske modeller i bomuld, de mere vovede G-strenge samt de lidt mere dækkende hotpants. Indenfor disse tre kategorier kan der vælges mellem en masse forskellige styles og former. Det samme gælder rent farve- og detaljemæssigt, hvor du finder hele paletten af nuancer og toner. Derudover kan du selv tage stilling til, om trusserne skal være helt enkle eller med diverse udskæringer, blonder samt andre udsmykkende detaljer.

Er det tid til at købe nye trusser? Så glæd dig over dette forskelligartede udvalg med smukke underdele til piger og kvinder i alle aldre. Både hvad angår priser, mærker og designs støder du på alt fra helt klassiske modeller i blødt bomuld, som er perfekte til hverdagsbrug samt under diverse former for bukser. Derudover tilbydes en bred mellempalet af mere vovede designs i kombination med klassiske linjer. Ønsker du at gå hele vejen, så bydes der naturligvis også på udfordrende designs, som kun du og din partner ønsker at se. Det er hel-blonder i transparente materialer samt med erotiske udskæringer. Langt de fleste kvinder har en undertøjsgarderobe med forskellige typer af trusser, så man altid er dækket ind i forhold til humør og outfit. De forskellige designs kan også mikses og matches med BH'er og andre overdele, så friheden ligger hos dig, når de underste lag skal sammensættes.