Bukser til damer

Populære filtre
106 varer

Tag kærlig hånd om din pasform og figur med Zizzi-bukser til damer

Flotte former fortjener flotte klæder. Zizzi er specialister, når det kommer til pasform og figurtyper. Det trendsættende plus-size brand har længe banet vejen i modeverdenen, og hos Zalando er vi stolte af at kunne præsentere dig for en moderigtig serie af bukser fra Zizzi til damer. Disse bukser harmonerer med hverdag, arbejde, fine anledninger og hjemlig hygge. Kort sagt giver vi dig en alsidig serie, som klæder dig på til alle livets anledninger.

Form, farve og finish - Zizzi har tænkt på hele

Vores mange Zizzi-bukser til damer gør det nemt og ligetil at støtte op om dine flotte kurver og former. Du er unik, og det ønsker vi selvfølgelig at understrege. Mellem til høj talje er snittet, der favner din krop. Denne type snit fremhæver dine former på flatterende vis og holder alt på plads på en behagelig måde. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Enhver garderobe har brug for en base. Du ved, de grundlæggende elementer, som du kan bygge videre på, indtil det perfekte sæt er sammensat. Et par mørke figursyede bukser er et must haves i enhver garderobe. Til dagene på jobbet kan du kombinere dine mørke bukser med en farverig skjorte eller blazer. Til de festlige anledninger kan du mikse med en farverig top eller palietter. Mulighederne for at kombinere er uendelige med et par elegante mørke bukser.

Du kan også bringe et finish til din personlige stil med striber, tern eller mønstre. Vores Zizzi-bukser til damer byder på noget for enhver smag. Vi bakker op om din personlige stil og giver dig en række modeller, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Striber har evnen til at bringe facon til tøjet. Imens giver tern og mønstre et lille ekstra til alle jer modige kvinder.

Klæd dig på med god samvittighed

Vi har kun én verden, og den bør vi passe på. Zalando og Zizzi går forrest og giver dig tøj, du kan iklæde dig med god samvittighed. Velovervejede materialer baner vejen for meget af Zizzis tøjproduktion. Det vil sige materialer, som er produceret ved brug af mindre brug af vand, eller økologisk bomuld, som er produceret uden brug af giftige kemikalier. Ligeså byder kollektionen fra Zizzi på genanvendt polyester. Plastflasker og stofrester genbruges for at forhindre at køre rovdrift på naturens ressourcer. Reflect er stemplet, der fortæller dig om Zizzis overvejede valg.